Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Ξιφομαχία με το Ανδρόιντ!Ξιφομαχία! Ε ναι!Συνέβει κι αυτό. Εκεί που πίστευες ότι στα χέρια σου θα έχεις μηλόφωνο, το πράσινο ρομποτάκι αντεπιτίθεται με το φωτόσπαθο του και τα σούπερ χαρακτηριστικά και το υπερόφωνο μέσα στο οποίο λειτουργεί.
Το υπερόφωνο υπερόπλο εξοπλίζεται με 27 Mpixel κάμερα, 35,5 γίγα μνήμη 178 Gb χώρο αποθήκευης αναβαθμίσιμο στα 2 -3 ή και 10 τέρατα και 2 light sabers. Συνδεσιμότητα με όλα τα γνωστά πρότυπα μεταφοράς δεδομένων, σήματα morse, ξεκλείδωτο Bluetooth, red tooth και σήματα καπνού.
Παν ζουρλ ισμός!
Με οθόνη να με το συμπάθειο, επιπέδου ρετσίνα, υδατοανθεκτικό σε βύθιση ενός δέκα μέτρων για ένα λεπτό ή για ένα μέτρο και δέκα λεπτά αντοχής. 
Ένα ανδροιντοεργαλείο σίφουνας με ενσωματωμένο ελβετικό σουγιά που δε χρειάζεται φόρτιση, δε θέλει μεμβράνη, δε μασάει και δε ζητάει τίποτα.
ΞιιιΝ ξαααν τσαααφ σπαααααφ και γεμίζει ο τόπος σπίθες από τη μονομαχία. Πολεμάει καλά. Σεβαστός αντίπαλος!

Το μόνο που σου ζητά είναι ένας λογαριασμός Google για να συντονίσει και να κάνει τα δικά του.

Από την άλλη όμως υπάρχει και ευτυχώς που υπάρχει και το αντίπαλο δέος για να μετριάζονται λιγάκι τα μονοπώλια των εταιριών και να υπάρχει καποιος ανταγωνισμός. Αντίπαλο δέος με άλλα καλύτερα μερικές φορές όπλα, άψογη λειτουργικότητα και απίστευτη εμπειρία χρήστη. 

Γενικά όταν αγοράσεις μια συσκευή Apple και βολευτείς δύσκολα αλλαξοπιστείς και πας σε πιο γηίνες τεχνολογίες.

Icloud Mcloud, Airdrop, health app, και ένα σωρό εργαλεία για να κάνεις ότι χρειάζεσαι.


Όχι κυρία μου! Έ όχι! Κι εγώ δε θα αλλαξοπιστήσω! Είπαμε, έχουμε παλιές συσκευές Apple αλλά έχουμε και ένα κούτελο. Μια συνέχεια, μια συνέπεια και μια παράδοση!


Apple iPhone μέχρι τελικής μάχης!

Ξξξξξξ Τσάφ!!!ΥΓ το παρών κειμενάκι, γράφτηκε, επεξεργάστηκε και ανέβηκε από ένα αιφον 5ετίας.
GamesCom.gr
Τα οικονομικότερα Polar, Garmin fitness trackers & Suunto που μπορείτε να βρείτε στην Ελληνική αγορά από το Ελληνικό Gamescom