Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Μια μέλισσα ποζάρει

Την ακούς να περνά ξυστά στο αυτί και σου ζουζουνίζει ενοχλητικά. Ειδικά αν έχεις μια φοβία για τα έντομα ή ακόμη χειρότερα αν υπάρχει και υπαρκτός λόγος να τα κρατάς μακριά, για παράδειγμα μια αλλεργία στα τσιμπήματα που πιθανά θα σε στείλει και στο νοσοκομείο, είναι λογικό να τρομοκρατείσαι.

Οπότε στέκεσαι ακίνητος να περάσει να φύγει. Αναθαρρεύεις μιας κι έφυγε και προσγειώθηκε σε ένα ροζ λουλουδάκι του αγαπημένου σου λιβαδιού.
Πλησιάζεις και αφού περάσουν μερικές στιγμές αμφιβολίας, εισβάλεις εσύ στο μικροκόσμο της. Πλησιάζεις και με το βλέμμα να φωνάζει "σε τσάκωσα, τι κάνεις εκεί στο λουλουδάκι ζουζούνααα???" προσπαθείς να τη βγάλεις μια αναμνηστική φωτογραφία..!

Room 101 : The Dead Diva's RoomRoom 101: The Dead Diva’s Room 

Μόλις έχει τελειώσει η θεατρική παράσταση OTHELLO. Η χρονιά είναι 1968 και βρισκόμαστε στη Δυτική Γερμανία. Έχετε μπει στο καμαρίνι της πρωταγωνίστριας Heidelinde Weis για να πάρετε αυτόγραφο... όμως κάτι περίεργο συμβαίνει! Η πόρτα πίσω σας κλειδώνει, οι δυνατές φωνές τις πρωταγωνίστριας από το διάδρομο που σας παίρνουν τα αυτιά σταματούν απότομα... Θα καταφέρετε να ξεφύγετε πριν επιστρέψει ο δολοφόνος ?
GamesCom.gr
Τα οικονομικότερα Polar, Garmin fitness trackers & Suunto που μπορείτε να βρείτε στην Ελληνική αγορά από το Ελληνικό Gamescom