Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Ένα ατημέλητα όμορφο παρτέρι

Πόσο πρωτοβουλία  θέλει για να μετατραπεί ένα σκέτο παρτέρι σε όμορφο παρτέρι? Αναρωτιέμαι. Δεν είναι το κόστος των υλικών που μετρά αλλά η προσπάθεια να γίνει κάτι όμορφο και να διατηρηθεί. Ελάχιστα μέτρα πιο κάτω το επόμενο παρτέρι είναι ένα σκέτο παρτέρι.

Ίσως είναι η έλλειψη του ωραίου στη πόλη που κάνει κάτι τόσο απλό να φαίνεται τόσο ενδιαφέρον παρά το ατημέλητο γκαζόν. Το συγκεκριμένο βρίσκεται δίπλα από μια καφετέρια και προφανώς οι ιδιοκτήτες το έχουν διαμορφώσει τόσο ωραία και το συντηρούν. Ελπίζω μόνο το ποδηλατάκι να το βάζουν μέσα τη νύχτα που κλείνουν μη το απαλλοτριώσουν τα όρκ. Κι όταν λέω όρκ εννοώ κάποιον που θα το πάρει για την αυλή του αλλά και κάποιον που θα το φορτώσει για παλιοσίδερα.

Λίγες ομορφιές έχει η πόλη. Λίγες και πολύτιμες.

Χρειαζόμαστε άμεσα μαθήματα από την ομάδα των Ατενίστας σε αυτή τη πόλη. Μαθήματα και κάποιον να πάρει τη σκυτάλη φυσικά καθώς οι Ατενίστας δε μπορεί να είναι πανταχού παρών. Οι κάτοικοι της πόλης είναι όμως παρών. Έστω και απών.
GamesCom.gr
Τα οικονομικότερα Polar, Garmin fitness trackers & Suunto που μπορείτε να βρείτε στην Ελληνική αγορά από το Ελληνικό Gamescom