Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Διαγωνισμός Ironman™ για δυο σκελετούς TT Quintanna Roo Prsix 2017

Μου έχει έρθει σε διαφημίσεις το Post αλλά μια δυο φορές το αγνόησα. Μέχρι που μπήκα να δω τι είναι. Η Ironman™ κληρώνει 2 σκελετούς ποδηλάτων 2017 Quintana Roo PRsix Frameset με εκτιμώμενη αξία 4500USD ο καθένας.

 Δώστε του μια ευκαιρία κι αν σταθείτε τυχεροί μπαίνετε σε έξοδα να αγοράσετε ΟΛΑ τα υπόλοιπα : "τροχούς, μετάδοση, σέλα, τιμόνι, φρένα" :-)



O σύνδεσμος του διαγωνισμού βρίσκεται σε αυτον τον σύνδεσμο ΕΔΩ ενώ όλοι οι κανόνες του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί σε αυτό το pdf εδώ




Πρόκειται για κλήρωση με δυο τυχερούς με μόνη προυπόθεση την συμπλήρωση των στοιχείων σας αλλά και του email σας. 

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτεί να γραφτείτε και στο email Newsletter της IM αν δεν είστε ήδη γραμμένος και αυτό από μόνο του είναι προβληματικό για όσους νιώθουν ότι βομβαρδίζονται από πολλά αδιάφορα email καθημερινά.

Θα πρότεινα αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα Ironman και τα newsletter που στέλνουν σχετικά με αγώνες IM να γραφτείτε με ένα άλλο email που φυσικά έχετε και θα έχετε πρόσβαση στην ημερομηνία λήξεως του διαγωνισμού και θα το χρησιμοποιείτε για συμμετοχές σε διαγωνισμούς, registrations σε sites, forums και οπουδήποτε αλλού στο internet.

Προσοχή! Δε θα ήταν καλή ιδέα ένα mailbox τύπου "10minute email" απλά για την εγγραφή καθώς θα μπορούσατε να σταθείτε τυχερός και άτυχος αν τυχόν είσασταν ο νικητής. Αυτά τα email accounts είναι ανώνυμα αλλά έχουν και λήξη χρήσης λίγα λεπτά αργότερα από τη δημιουργία τους.

Οπότε δημιουργήστε ένα λογαριασμό στο Yahoo, στο Gmail στη Hotmail.





Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό στο ακόλουθο LINK --->

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ IRONMAN™ QUINTANNA ROO (κλικ ΕΔΩ)






Quintanna Roo PrSix Colours and sizes





















Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό στο ακόλουθο LINK --->

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ IRONMAN™ QUINTANNA ROO (κλικ ΕΔΩ)



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ :


Διαγωνισμός Kona Edge. Κέρδισε μια θέση σε αγώνα Ironman

 

Διαγωνισμός Kona Edge. Κέρδισε μια θέση σε αγώνα Ironman

Έχεις ακούσει ποτέ το ιντερνετικό τριαθληιτκό podcast/ραδιόφωνο "Kona Edge" Πρόκειτα για το διάσημο podcast από τη Νότια Αφρική...


Previous
Next Post »