Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Στέλνουμε τον Μιχάλη στον τελικό του IRONMAN με Crowd Funding!!!





Crowd Funding για τη συμμετοχή του Μιχάλη στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος Ironman 70.3 στη Chatannoga!!!

Ο σύνδεσμος για το Crowd Funding είναι  ΕΔΩ  και ακόμη και λίγα ευρώ είναι ικανά να κάνουν τη διαφορά!!!!










Ο Μιχάλης πήρε πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα τριάθλου IRONMAN 70.3 στη Chatannooga. Η απόσταση του αγώνα είναι 1900μέτρα κολύμβησης, 90χλμ ποδηλασίας και 21χλμ τρέξιμο.

Για να το πετύχει αυτό θα χρειαστεί εκτός από τις ευχές μας και τη θετική μας ενέργεια λίγη βοήθεια σε χρηματοδότηση.


Προσωπικά θυσίασα τα έξοδα των καφέδων που αγοράζω Take-Away πηγαίνοντας για τη εβδομάδα, 10 ευρώ για ένα απώτερο σκοπό!

ΧΑΛΑΛΙ, το αξίζει ο Μιχάλης!

Μιχάλη εύχομαι καλή προετοιμασία και ΚΑΛΗ επιτυχία!!!!!!!




















Ο Μιχάλης μεταξύ άλλων διακρίσεων στην Ελλάδα πήρε τη πρώτη θέση στον αγώνα AlmiraMan 70.3, τον φημισμένο αγώνα αντοχής τριάθλου στην Παραλία Κατερίνης στους πρόποδες του Ολύμπου. Τίτλος απόλυτα θαυμαστός.




Η απόσταση Αθήνας .. Chattanooga είναι 9084 σύμφωνα με το Google Maps. Κάθε βοήθεια μας είναι σημαντική και τον φέρνει πιο κοντά στο στόχο. Ακόμη και πολλές πολλές μικρές δωρεές μπορούν να βοηθήσουν εξίσου με τις πιο μεγάλες χορηγείες.





Υποστηρίξτε τη συμμετοχή του Έλληνα αθλητή Μ.Τεκέρταλη στο Ironman70.3-Support the effort of the Greek athlete M.Tekertalis in Ironman 70.3 πατώντας στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΔΩ




Διαδικασία :


Πατώντας στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΔΩ ανοίγει τη σελίδα του Give & FUND. Εκεί μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το στόχο του Μιχάλη αλλά και στοιχεία του βιογραφικού του. Στη δεξιά στήλη γράφει το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή.

Πατώντας στο πράσινο κουμπί DONATE σας καλεί να συμπληρώσετε ονοματεπώνυμο, αν επιθυμείτε να είναι επώνυμη ή ανώνυμη η δωρεά και το ποσό που επιθυμείτε.

Στο τελικό βήμα οδηγείστε στο Paypal στο οποία πληρώνετε μέσω χρεωστικής κάρτας ή πιστωτικής.





















Υποστηρίξτε τη συμμετοχή του Έλληνα αθλητή Μ.Τεκέρταλη στο Ironman70.3-Support the effort of the Greek athlete M.Tekertalis in Ironman 70.3 πατώντας στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΔΩ




Μιχάλη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!




DONATE & SHARE!!!!

Κάθε ευρώ μετράει !!!
Previous
Next Post »