Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Brevet Google Calendar - Find your Brevet Travel Buddy



1. Πως θα σας φαίνονταν ένα Google Calendar με όλες τις διοργανώσεις των Brevet?

2.  Τι θα λέγατε να μπορούσατε να βρείτε εύκολα άλλους Brevet-άδες/Randonneur  που θέλουν να ταξιδέψουν προς τις αφετηρίες των Brevet και επιθυμούν να μοιραστούν τα έξοδα μετακίνησης?









1. Brevets Google Calendar

Τι θα λέγατε να είχατε synced & up to date όλες τις πληροφορίες για τα Brevet της χρονιάς στο κινητό σας?

Ένα σύντομο Preview του πως θα φαίνεται στο κινητό από την εφαρμογή Google Calendar που έχει και Geolocation στοιχεία και βγάζει και φωτογραφία από την αφετηρία του Brevet :








Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο τέλος του ημερολογίου όπως δείχνει η εικόνα και να πατήσετε το κουμπί "+Google Ημερολόγιο" :







Αν είστε από κινητό χρησιμοποιήστε αυτό το ημερολόγιο :




Αν είστε από σταθερό Η/Υ ή Tablet μπορείτε  να χρησιμοποιήσετε και αυτό το πιο ευρύ ημερολόγιο :












2. Find your Brevet Travel Buddy

Τι θα λέγατε να μπορούσατε να βρείτε εύκολα άλλους Brevet-άδες/Randonneur  που θέλουν να ταξιδέψουν προς τις αφετηρίες των Brevet και επιθυμούν να μοιραστούν τα έξοδα μετακίνησης?





Κάτι που θα  βοηθούσε όσους δεν έχουν αυτοκίνητο ή όσους έχουν αλλά δε θέλουν να κάνουν ταξίδι μόνοι τους!

Ακολουθεί μια λίστα με τις επόμενες διοργανώσεις Brevet του 2017 αναρτημένες στην FB σελίδα "Ποδηλασία & Brevets" η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δηλώσει κάποιος επιθυμία να ταξιδέψει σε άλλο όχημα ως επιβάτης ή για να δηλώσει κάποιος ότι διαθέτει ελεύθερη θέση και την προσφέρει σε κάποιο άλλο ποδηλάτη.


Η λειτουργία είναι απλούστατη. Βλέπετε από τη λίστα τo Brevet που σας ενδιαφέρει να πάτε με παρέα και πατάτε ένα κλικ στα σχόλια, στο like button ή στο share της εικόνας. Αυτό σας επιστρέφει στην ανάρτηση μέσα στο fb στο αντίστοιχο post για να αφήσετε σχόλιο (απαιτεί σύνδεση με το λογαριασμό σας στο fb)

Εννοείται όσοι ταξιδέψουν οφείλουν να μοιραστούν τα έξοδα μετακίνησης.



Τέλος μια ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ χρήσιμη πρακτική είναι να ενεργοποιήσουμε τις ειδοποιήσεις για τα Brevet που μας ενδιαφέρει να πάρουμε μέρος όπως δείχνει η παρακάτω εικόνα :


 



Έτσι με το που αφεθεί το πρώτο σχόλιο για τo Brevet θα μπορεί κάποιος να λάβει έγκαιρα μια ειδοποίηση και να ανταποκριθεί !!!

Υπόψιν είναι ανοικτές ΚΑΙ οι κοινοποιήσεις στις αναρτήσεις αυτές (χρήσιμο να τις κοινοποιεί κάποιος στα fb events των αντίστοιχων Brevets αν/εφόσον υπάρχουν)




ΥΓ1 Η λίστα θα ανανεώνεται ώστε να μένει πάνω πάνω το επόμενο Brevet.
ΥΓ2 Αν δείτε λάθος ημερομηνία ή οτιδήποτε με ελειπή ενημέρωση στείλτε ένα μύνημα να διορθωθεί!
ΥΓ3. (Προσοχή μην αφήνετε δημόσια στα σχόλια τα τηλέφωνα σας. Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος και την αρχική επικοινωνία με φίλο Randonneur συνεχίστε την συνομιλία σας μέσω προσωπικών μηνυμάτων)
ΥΓ4 Enjoy & Always Ride Safe!
ΥΓ5 Αν βρήκες όλα  αυτά χρήσιμα κι ενδιαφέροντα και θες να μαθαίνεις ότι νεότερο ετοιμάζεται εδώ στο Hangar του Blog "Απογείωση" πάτα ΕΔΩ για να εγγραφείς στο newsletter !  (το κουμπί εγγραφής είναι στο τέλος της σελίδας που ανοίγει μετά από ένα σύντομο intro για το ποιος/που/πότε)


Γιώργος Κοντογιάννης











Η φωτό είναι από μετακίνησε στη Ψάθα για αγώνα τριάθλου με φίλους ! :-)






Αν βρήκες όλα αυτά χρήσιμα κι ενδιαφέροντα και θες να μαθαίνεις ότι νεότερο ετοιμάζεται εδώ στο Hangar του Blog απογείωση πάτα ΕΔΩ για να εγγραφείς στο newsletter !  (το κουμπί εγγραφής είναι στο τέλος της σελίδας που ανοίγει μετά από ένα σύντομο intro για το ποιος/που/πότε)
Previous
Next Post »