Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

DNS report και εναλλακτικό TRI-ήμερο σε αγαπημένα μέρη!




Το πιο σύντομο Race Report γραφτηκε το περασμένο ΠΣΚ με τρια γραμματα.


DNS


Αντ' αυτού έκανα εναλλακτικό αθλητικό τουρισμό σε άλλα αγαπημένα μέρη.












Μετακινήθηκα με τρένο και νομίζω το λάτρεψα σε σχέση με το ΚΤΕΛ που είσαι μαντρωμένος στη θέση σου μέχρι τη στάση ή τον τελικό προορισμό.




Έμεινα στο τολμηρό στυλιστικά LiLaLo! Έκλεισα για ένα απλό δικλινο και πήρα ένα τετράκλινο διαμπερές δωμάτιο με θέα θάλασσα. ΟΧΙ κι άσχημα! :-)



















Μπαλκόνι με θέα τον Όλυμπο...!







Για τις προπονήσεις/μετακινήσεις/βόλτεςείχα στη διάθεση μου ένα ... Fidusa 2x9 Tiagra με Campagnolo τροχούς και περίπου ήταν στο νουμερο μου. Ίσως ελαφρώς μικρότερο. Οπότε παρέμεινα σε ρυθμούς Tour γιατί δεν είχα και τα παπούτσια με τα Clip.










Το ποδήλατο ήταν απλά ότι ελαφρύτερο έχω καβαλήσει σε αλουμίνιο και σίγουρα είναι μισό κιλό πιο ελαφρύ από το δικό μου.  Ωραία αίσθηση στην οδήγηση, αρκετά σφιχτό για να κάνεις προπόνηση αλλά και βολικό για μια άνετη βόλτα στη παραλία.






































Παρέα με φίλους πομπούς θετικής ενέργειας. Να μια από αυτούς. World meet Σωτηρία Ουσταμπασίδου, ή αλλιώς και AlmiraWOMAN! :-)










Η Παραλία Κατερίνης τα έχει όλα..!





Απίθανα  Spot να απολαύσεις τον καφέ σου δίπλα στη θάλασσα...!



Ποιοτικό φαγητό στη ταβέρνα του Μέγκα στη Παραλία (απλά η καλύτερη αναλογία τιμής/θέας/γεύσης με Ελληνικά/μεσογειακά πιάτα)





Άπειρες επιλογές για κάτι παραπάνω τις βραδινές ώρες με Beach Bars, live αλλά και Disco!






Για τους πιοοοο ρομαντικοερωτωχτυπημένους (για όσους αγαπάνε τα βάσανα λέω εγώ καλύτερα) προσφέρει και όμορφα σημεία για βόλτες όπως στην εικόνα στο γραφικό λιμανάκι με τα ψαροκάικα και τα καίκια.




Και δε το συζητώ... Άπειρα Beach Bar με μουσικές όλων των γούστων για beach sand therapy! Να σε παίρνει ο ύπνος με το κυματάκι στα πόδια σου. Αξία ανεκτίμητη!









Σημεία σαν ... αυτό!!!


Με τέτοια μαγική θέα δε λες αντίο... αλλά εις το επανειδήν!

SaveSave
Previous
Next Post »