Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Ο χάρτης του πόνου από τον Κλαύδιο Τριχάρτιο


Σας παρουσιάζω με μεγάλη χαρά τον "Χάρτη του Πόνου" για το 2018 Μ.Χ.
Χαρτογράφος :  Κλαύδιος Τριχάρτιος




2018  Μ.Χ. 
Ο Κλαύδιος Τριχάρτιος, διάσημος χαρτογράφος, επισημαίνει τα στρατηγικά σημεία αγώνων αναψυχής για τους Πολυμάχους με αθλήματα πολλαπλών εναλλαγών σε νερό, έδαφος και αρένα, βουνό, λίμνη, νησιά. 

Τα αγωνίσματα διεξάγονται υπό τις τυχαίες αντιξοότητες των ημερών όπως ζέστη, κρύο, υγρασία, αέρας, βροχή, θύελλες ενώ η δυσκολία αυξάνεται όταν στις αρένες ως αγωνισμάτων προστίθονται κουνούπια, τσούχτρες, τσουκνίδες, μέλισσες, φίδια, αρκούδες και καρχαρίες.

Τα αγωνίσματα είναι κατάλληλα για όλους τους Πολυμάχους, όμως κάποια δειάρκειας λόγω της εκτεταμένης έκθεσης στα στοιχεία της φύσης αποτελούν άθλους και συνιστώνται μόνο σε ημίθεους που φλερτάρουν να μπουν στο Πάνθεον του γένους των ανθρώπων από σίδερο.
Περισσότερα ΕΔΩ :



Θες να δεις με μια ματιά τα σημεία που διεξάγονται οι αγώνες τριάθλου? (Με κόκκινη καρφίτσα τα σημεία που έχει γίνει ήδη ο αγώνας για τη τρέχουσα χρονιά)




Για τη Λίστα όλων των αγώνων Τριάθλου πατήστε ΕΔΩ



Παρακολούθηση των ημερομηνιών του χάρτη μέσω κινητού έξυπνου ραδιοπομποδέκτη ρουφιανοgooglόφωνου :


Triathlon Friends Greece Google Calendar

Αγώνες στο Google Calendar

Κάνετε τρίαθλο, Aquathlon, Duathlon ή άλλα multisports? Τι θα λέγατε να έχετε το καλεντάρι των αγώνων στο κινητό σας Up-to Date &Synced?   Απλά πατήστε ΕΔΩ και ακολουθήστε τις οδηγίες



Previous
Next Post »