Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Ποιος είναι ο David Icke?



Ποιος είναι ο David Icke;




















30 χρόνια πριν, στην πρώτη του συνέντευξη το κοινό στο στούντιο γελάει και κοροϊδεύει. Όσοι ασχολούνται με τη ψυχολογία ξέρουν ότι το γέλιο πυροδοτείται αυτόματα ως μηχανισμός αντίδρασης στην έκπληξη, στο απρόσμενο κι απίθανο. Κι αυτό γίνεται, τα λόγια του τους αφήνουν έκπληκτους καθώς μιλά για εντελώς απίθανα πράγματα.που κανείς δε θα προσδοκούσε την υλοποίηση τους.







Τα χρόνια περνούν, ο David ασχολείται αποκλειστικά πλέον με έρευνα και συγγραφή, ο κόσμος που 30 χρόνια πριν περιέγραφε είναι εδώ γύρω μας και έχουν σταματήσει τα γέλια. Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα για πολλούς, μανιακός συνωμοσιολόγος για άλλους, προφήτης για κάποιους άλλους/


Η βασική του αρχή που περιγράφει ως εργαλείο χειρισμού του κόσμου στα βιβλία του αποτελείται από τρία βήματα. a. Δημιουργία προβλήματος, b. αντίδραση και αγανάκτηση από το πρόβλημα, c. λύση προβλήματος.


Πριν από λίγες όλο του η παρουσία στο Youtube και Facebook (σελίδες-κανάλι-λογαριασμοί) διαγράφονται καθώς όσα μοιράστηκε χαρακτηρίστηκαν παραπλανητικές πληροφορίες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
(Max Igan από Αυστραλία και Alex Jones από Αμερική αντίστοιχα χάσαν τα κανάλια τους αυτό το διάστημα)




Το Real Stories στο ακόλουθο ντοκιμαντέρ κάνει μια αναδρομή στην πορεία του και εξετάζει όσα έλεγε σε σχέση με το σήμερα.

Was David Icke Right? (Conspiracy Documentary) | Real Stories




Και τέλος η απαγορευμένη συνέντευξη την οποία οι αρχές και όλοι οι στρατοί από media, hoax detectors, σπεύσαν να διαψεύσουν :



Η συνέντευξη αυτή του κόστισε το κανάλι. Προβλήθηκε από το London Real  που συνιστώ ανεπιφύλακτα αλλά πάνω στη μια ώρα το youtube την διέκοψε και την έσβησε το κανάλι δίνοντας του κι ένα Strike.
Και λογικό ήταν, ποιος θα ήθελε να υπάρχει τέτοιο υλικό διαθέσιμο σε θέαση από 1.8 εκατομμύρια συνδρομητές αλλά και τυχαίους άλλους που θα την βλέπαν?

Η συνέντευξη είναι ...2μιση ώρες, έσω έτοιμοι όσοι αντέξετε.




Previous
Next Post »