Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Οι αρνητές του ανοσοποιητικού




Ενάμιση χρόνο σε όλο αυτό έχω βεβαιωθεί απόλυτα ότι έχουμε κατακλυστεί από μια τρομερή προπαγάνδα άρνησης ύπαρξης του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπινου είδους.


Από τους δημοσιογράφους δεν περίμενα ποτέ ευθέως κάποια πληροφορία καθώς έχοντας διευρύνει τους γνωστικούς τους ορίζοντες σε αντικείμενα όπως εγκληματικότητα, τρομοκρατία, οικονομία, σεισμολογία, πολιτική, γεωλογία, στρατηγική, γεωπονία, διαστημική τεχνολογία, ουφολογία, μικροβιολογία, μετεωρολογία μπλαμπλαμπλα...  Ατελείωτη η λίστα. Φαίνονται πως ξέρουν τα πάντα όταν διαβάζουν τα πομπώδεις σενάρια στις οθόνες του telecasting αλλά στην ουσία αναμεταδίδουν επιλεκτικά πληροφορίες/ειδήσεις, ενώ δεν είναι και σίγουρο αν το προϊόν προς εκπομπή προήλθε από βέβαιη έρευνα/δημοσιογραφική δραστηριότητα  ή είναι κάποιο έτοιμο κείμενο που μοιράστηκε σε όλα τα δίκτυα σε όλες τις γλώσσες, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης από κάποιον κεντρικό "σκηνοθέτη νου". 

Άπειρες περιπτώσεις που παρατηρητικοί τηλεθεατές διέκριναν μια ομοιότητα στα λεγόμενα των δημοσιογράφων σε όλα τα δίκτυα. 
Τρανταχτό παράδειγμα το παρακάτω κλιπ στο οποίο μια συγκεκριμένη ντιρεκτίβα έπρεπε να μεταφερθεί αυτούσια στο τηλεοπτικό κοινό σε μορφή Mass mind control Update :






Οι τηλεοπτικοί αστέρες/αρνητές του ανοσοποιητικού φυσικά δεν γνωρίζουν και τίποτα σχετικά με το τι κρατά το σύστημα διασφάλισης της υγείας του ανθρώπου σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα.  Σπάνιες περιπτώσεις εξαίρεσης είναι όταν γίνεται κάποια προωθητική ενέργεια κάποιου σκευάσματος το οποίο φέρνει λεφτά στις τσέπες από τις διαφήμισες.

Γενικά οι τηλε-αρνητές του ανοσοποιητικού δεν βοηθούν και το σύνολο καθώς από θέσης μικροφώνου μεθοδευμένα π(υ)ροβάλουν μόνο αρνητικής χροιάς ειδήσεις, θλιβερές ιστορίες, δραματοποιώντας και δείχνοντας καθημερινά μια συντέλεια.  Η ψυχολογία των σκλαβωμένων ομήρων του καναπέ κρατιέται σε χαμηλό επίπεδο και μαζικά πείθονται ότι δεν υπάρχει ελπίδα σε τίποτα πέρα από τον μονόδρομο που δίνουν ως "λύση". 



Είναι όμως έτσι?  Ποιος είναι ο παράγοντας που οδηγεί έναν άνθρωπο σε μια ΜΕΘ ενώ έναν συνομήλικο του με ίδια ηλικία όχι; Τι άλλο από το ίδιο το ανοσοποιητικό, τη φυσική άμυνα του οργανισμού και το γενικότερο επίπεδο υγείας.


 Εφόσον οι αρνητές του ανοσοποιητικού δεν κάνουν ΚΑΜΙΑ οργάνωμένη προσπάθεια και εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη, για το χτίσιμο ενός καλύτερου και δυνατότερου ανοσοποιητικού του ανθρώπου ας κάνω εγώ.


5 πράγματα λοιπόν που κάνω ο ίδιος έχω να προτείνω και σε φίλους αλλά και αναγνώστες. Όσοι βρουν λογική σε όλα αυτά ας πράξουν όπως επιθυμούν. 

A.    Air.  

 Καθαρός αέρας παιδί μου. Δεν ζει ο άνθρωπος χωρίς αέρα.  Δεν γίνεται να μας πείσει κανένας φοβικός ότι μπορούμε και ότι πρέπει να περπατάμε και να αθλούμαστε βάζοντας φίλτρα στις αναπνευστικές οδούς δημιουργώντας αχρείαστες συνθήκες υποξίας στο σύστημα μας.   Άκου εκεί να σκεφτούν να βάλουν διπλές μάσκες στα γυμναστήρια οι αθεόφοβοι δηλαδή να μη μπορούν να αναπνεύσουν κατά τη διάρκεια άσκησης που η ανάγκη οξυγόνωσης είναι πολλαπλή.  Βασικά αυτό είναι. Άνθρωποι που δεν έχουν φόβο θεού και νομίζουν ότι μπορούν να υποδυθούν και να πράξουν επί των άλλων ανθρώπων ωσάν να ήταν θεοί.   Αέρας. Χρειάζεσαι αέρα για να ζήσεις κι ο αέρας πρέπει να κυκλοφορεί και όχι να εμποδίζεται. Ειδικά σε εξωτερικούς χώρους είναι μια παράνοια η εμμονή στη μάσκα. 





B.  Balance. 

 Συναισθηματική και ψυχική ισορροπία. Και τα δυο συντελούν στην προσωπική ηρεμία του ανθρώπου και στην δημιουργία θετικών σκέψεων. Δύσκολο επίτευγμα καθώς το πλαίσιο στο οποίο ζούμε είναι πιεστικό. Φαίνεται πως το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να ... βγει από αυτό το πλαίσιο και να ψάξει άλλες διεξόδους στη φύση μακριά από όλα τα δεινά των τσιμεντένιων κλουβιών. Επιπρόσθετα θα πρότεινα και έξοδο από όλο το σύστημα μιντιακής προπαγάνδας/τρομοκράτησης και εν  τέλει έξοδο και από όλο το ...σπήλαιο του πλάτωνα στο οποίο βρισκόμαστε ... όμηροι της ψευδαίσθησης ελευθερίας/ελεύθερης βούλησης και όμηροι της ασφάλειας των .. βολικών δεσμών μας.




Θα μου πεις τώρα ... George ... προτείνεις την έξοδο από το ενημερωτικό κατεστημένο?  Αν ...αυτό φαίνεται πως δεν επιδρά θετικά στην καλή συναισθηματική και ψυχική ισορροπία, τότε ναι, είναι περιττή η συμμετοχή σε ένα σύστημα που σε αρρωσταίνει μέρα με τη μέρα.





C.  Bitamin C.

Κάμποι ολόκληροι στην Αργολίδα καρποφορούν και παράγουν δώρα για όλους τους ανθρώπους.  Ένα πορτοκάλι μόλις καλύπτει την ημερήσια ποσότητα βιταμίνης C ωφελώντας το ανοσοποιητικό και την γενικότερη υγεία. Άλλες πηγές βιταμίνης C είναι οι οικογένεια εσπεριδοειδών, τα μπρόκολα,  τα σκουροπράσινα πυκνόφυλλα λαχανικά, οι κόκκινες και πράσινες πιπεριές, οι φράουλες και τα ακτινίδια.



D. Vitamin D


  Εδώ καν δε χρειάζεται κανείς να αγοράσει κάτι. Οι αρνητές του ανοσοποιητικού, αυτά τα πλάσματα του σκότους αρνούνται το φως σαν τα βαμπίρ. (Βρε μπας και είναι βαμπίρ; Συγνώμη τον Μητσοτάκη τον πρεσβύτερο δεν λέγαν Δρακουμέλ η με απατά η μνήμη μου;
Δεν μπορεί να δοθεί άλλη λογική εξήγηση γιατί ενώ οι νοσηλευόμενοι σε κάποια ΜΕΘ  έχουν κοινό χαρακτηριστικό την μεγάλη έλλειψη βιταμίνης D εμάς μας δίνεται η οδηγία "Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς"  και όχι "βγαίνουμε στον ήλιο και αφήνουμε την λιποδιαλυτή D να παραχθεί με την λούσιμο μας στο φως του ήλιου;

Βέβαια κι εδώ υπάρχει ο παράγων κέρδος οπότε οι σατανιασμένοι πάλι πειράζοντας τις λέξεις αντικαθιστούν σε κάθε ευκαιρία την θετική χροιά της λέξης "λούσιμο στο φως του ηλίου" - "ηλιόλουστος "φωτόλουστος" με μια λέξη που δημιουργεί ένα ψυχολογικό καθεστώς ανασφάλειας τη λέξη "έκθεση".  Φράσεις όπως "Έκθεση στο φως" "εκτεθειμένος στις βλαβερές ακτίνες του ηλίου" που ακούμε συνέχεια από τους ίδιους που προωθούν προϊόντα πασαλείμματος που μπλοκάρουν τις ακτίνες του ηλίου, εμποδίζοντας τη φυσική διαδικασία της παραγωγής D.






E Exercise

Πέτρα που κυλά δε χορταριάζει. Δεν μπορείς να το πεις πιο απλά. Ο μοντέρνος τρόπος ζωής, η μετακίνηση των ανθρώπων αποκλειστικά με ΜΜΕ και προσωπικά οχήματα, η εργασία σε σύγχρονα καθιστικά επαγγέλματα αλλά και τα πολύ αναπαυτικά σαλόνια με αυτές τις πολύ πολύ χρήσιμες για την οριστική αποβλάκωση μας, τεραστίων διαστάσεων οθόνες, καθιστούν επιβεβλημένη την μεθοδευμένη καθημερινή άσκηση.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Για να εξουδετερώσεις όλα τα αρνητικά του μοντέρνου τρόπου ζωής στο άστυ θα πρέπει να ασκείσαι και να θέτεις το σώμα σε κίνηση.  Να προτιμήσεις να περπατάς και 2 χιλιόμετρα για παράδειγμα κάθε μέρα από και προς τη δουλειά/σχολείο/πανεπιστήμιο παρά να πάρεις ένα "έξυπνο" ηλεκτρικό πατίνι/ποδήλατο και να στερήσεις από το σώμα σου την άσκηση.

Σκέτο το περπάτημα δεν φτάνει φυσικά, ανάλογα το επίπεδο φυσικής κατάστασης ο καθένας χρειάζεται κάτι διαφορετικό για να κρατιέται σε φόρμα.

Οπότε ...με μια ερώτηση στον γυμναστή σας για το είδος/συχνότητα  της άσκηση με σκοπό τη βελτίωση του καρδιαναπνευστικού/κυκλοφορικού αλλά και διάθεσης των ανθρώπων; Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι η άσκηση  και η παραγωγή ενδορφινών συντελούν στη γενικότερη ευεξία ενός ανθρώπου; 

Και όσο για το ποια άσκηση... υπάρχουν τόσες ώστε ακόμη κι αν κάθε χρόνο επιλέγεις διαφορετική να μη βαρεθείς να μεταπηδάς σε άλλου είδους άσκηση. Γρήγορο περπάτημα, τζόκινγκ, τρέξιμο, γυμναστική, ποδηλασία, κολύμβηση, πολεμικές τέχνες και η λίστα δεν σταματά...






Συνοψίζοντας ... καθαρός αέρας, ήλιος, σωστή ισορροπημένη διατροφή και άσκηση είναι όλα όσα χρειάζεται κάποιος  για να διατηρεί σε υψηλό επίπεδο το ανοσοποιητικό του.



Αν όσα διάβασες σου φαίνονται λογικά και σωστά γράψε ένα σχόλιο και μοίρασε το σύνδεσμο με κάποιο άνθρωπο που αγαπάς και νοιάζεσαι και δεν θέλεις να πέσει στα χέρια των αρνητών του ανοσοποιητικού


Διάβασε επίσης το αρκετά σχετικό πιο πρόσφατο κείμενο μου :

Previous
Next Post »

1 σχόλια:

Click here for σχόλια
κωστας
admin
23 Ιουνίου 2021 στις 10:04 π.μ. ×

μπραβο ρε φιλε!ψυχραιμος και περιεκτικος.

Congrats bro κωστας you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar