Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Snowboard στο Μαίναλο παρέα με την Καμίλα

Ημέρα για εκδρομή και Snowboard σε νέο μέρος αυτή τη φορά. Μαίναλο Αρκαδίας πολύ κοντά στη Τρίπολη. Με απρόσμενη παρέα αυτή τη φορά! Παρέα ένα ... λούτρινο μικροσκοπικό κουκλάκι, την Καμίλα.
Η Καμίλα είναι ένα κουκλάκι που "ταξιδεύει" από μέρος σε μέρος και γράφοντας το ημερολόγιο της και βάζοντας φωτογραφίες από τις εμπειρίες της στο ηλεκτρονικό της ημερολόγιο που μπορείτε να βρείτε εδώ (Τα ταξίδια της Καμίλα).







Πρώτη φορά στο Μαίναλο λοιπόν και με έκπληηη αντίκρυσα ένα πολύ όμορφο βουνό, με πολλά πολλά έλατα να το στολίζουν. Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες δυστηχώς (βροχή, χιόνι και αέρας να εναλλάσονται) και ο εξοπλισμός του Χιονοδρομικού Κέντρου ευνοούσε μόνο τους σκιέρ κι όχι όσους διασκεδάζουν πάνω σε χιονοσάνιδο. Αυτό διότι τα συρόμενα πιατάκια (εξοπλισμός έλξης των σκιέρ προς τη κορυφή) είναι κατασκευασμένα να έλκουν κάποιον που κοιτάζει μπροστά κι όχι πλάγια. Οπότε... 50 μέτρα μακριά από τη κορυφή γλύστρισε το πιατάκι ανάμεσα από τα πόδια μου και έχασα την ευκαιρία να ανέβω πάνω και να κατέβω από την εύκολη (κατηγορίας μπλέ)περιφερειακή πίστα που είναι ήπια και μακρύτερη σε διαδρομή. 
Το αποτέλεσμα???
Να κατέβω τη μισή μαύρη πίστα (που ήταν δίπλα στο συρόμενο) με τα οπίσθια και να μη σταματάω με τίποτα...

Ευτυχώς όμως από εκεί πάνω τράβηξα ωραία πλάνα με την Καμίλα και αποζημιώθηκα για την ποποσβάρνα! 
Και μερικές εικόνες από τη μέρα ....














Previous
Next Post »

2 σχόλια

Click here for σχόλια
ckarelio
admin
16 Ιανουαρίου 2012 στις 3:39 μ.μ. ×

Πολύ όμορφα, ωραία και η (γ)καμίλα.
Ελπίζω την επόμενη φορά να έρθω κι εγώ (μου χρωστάς και εκπαίδευση μην το ξεχνάς :D)

Καλό απόγευμα!

Reply
avatar
20 Ιανουαρίου 2012 στις 1:02 π.μ. ×

Εκπαίδευση και μια και δυο και τρεις ώρες μέχρις να μάθεις να τσουλάς και να αρχίζεις να κάνεις τα δικά σου πειράματα στις στροφές και στις κατηφόρες!!!! :-) Σύντομα θα ξαναπάω, αλήθεια θες να έρθεις? Ελπίζω να μη σε πρήζω....!!!!!!!!!! (πολύ)

Reply
avatar