Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Η χαρά του ζουζουνιού

Δρόμοι γεμάτοι νερά, βρεγμένα πόδια έστω κι αν περπάτησες ένα τετράγωνο μακριά μέσα στη βροχή, υπόγεια πλημμυρισμένα, άνθρωποι εγκλωβισμένοι σε ασανσέρ λόγω διακοπής ρεύματος.

Το απόλυτο Deja vu των έντονων βροχοπτώσεων. Η χαρά του δημοσιογράφου που θα στηθεί στα κλασσικά σημεία που έχουν άλυτα μέχρι σήμερα προβλήματα και θα καταγράψει πάλι τους χειμάρους, τα αυτοκίνητα που κάνουν βόλτες ανεξέλεγκτα σα βάρκες που τις πήρε το ποτάμι.

Δε μας φταίει κάποιος άλλος που μπαζώθηκε το σύμπαν για να γίνει όλος ο νομός μια πόλη μεγαθήριο πέρα από την άτσαλη αναπτυξιακή φρενίτιδα των τελευταίων δεκαετιών και η αστυφιλία που πάσχει η χώρα μας. Μια χώρα χωρίς σοβαρό προγραμματισμό που να εμπειριέχει και μια στόχευση για τους μελλοντικούς κατοίκους της, αυτούς που τώρα γεννιούνται.

Το νερό τέλος πάντων, έχει τον τρόπο του. Και όπως και να γίνει, θα βρει το δρόμο του για τη θάλασσα. Είτε μας αρέσει, είτε όχι. Είτε μόνο του, είτε με το αμάξι μας παρέα.


Και για να αλλάξω επιτέλους τόνο μιας και ο σκοπός της ανάρτησης δεν είναι καταγγελτικός θα σταθώ στο εξαίσιο αποτέλεσμα των βροχών και της επιτέλους δροσιάς που μας ήρθε από τα βόρεια.  Τα άνθη σε θάμνους και δέντρα. Τα παρατηρείτε? Μερικά από αυτά θα έλεγε κανείς ότι είναι ζαχαρωτά. Τόσο νόστιμα μοιάζουν. Αλλά μιας και δεν είμαστε ζουζούνια, ας τα φωτογραφήσουμε απλά.


Καλημέρα μοναδικέ αναγνώστη.



 



Previous
Next Post »

4 σχόλια

Click here for σχόλια
Tremens
admin
22 Οκτωβρίου 2015 στις 4:28 μ.μ. ×

Καλημέρα και σε σένα!

Reply
avatar
Erisadesu
admin
27 Οκτωβρίου 2015 στις 9:38 μ.μ. ×

η χαρά του βατράχου!! καλησπέρα

Reply
avatar
29 Οκτωβρίου 2015 στις 11:14 π.μ. ×

Και όλων των αμφίβιων ζωακίων! Καλημέρα και σε σένα!

Reply
avatar