Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Πάλι πετάλι

Πέρυσι η χρονιά ήταν αφιερωμένη στο τρέξιμο όπως εξελίχθηκε και οι συμμετοχές σε ποδηλατικά brevet ήταν περιορισμένα.  Φέτος όμως μεταξύ άλλων στόχων αθλητικών και μη θέλω να αφιερώσω  περισσότερο χρόνο στη τουριστική ποδηλασία αντοχής.

Χιλιόμετρα. Ποδήλατο. Πετάλι. Non stop. Για ώρες. 



  


Έτσι για 4η συνεχόμενη φορά ανυπομονώ να πάω στο Brevet Νεμέας και να δοκιμαστώ σε αυτό. Με τα δυο του ανηφορικά κομμάτια, το απότομο Μελετάκι στην αρχή της διαδρομής λιγο μετά την Ελευσίνα αλλά και το μακρύ εξαντλητικό ανηφορικό κομμάτι μεταξύ Κορίνθου -  Νεμέας που έχει γίνει  εξελιχθεί κάτι σαν ετήσιο προσκύνημα για μένα.  Η εξιλέωση της μεγάλης αυτής διαδρομής έρχεται σε 3 δόσεις. Αρχικά με τη θέα του κορινθιακού κόλπου, τα Γεράνια Όρη και το Λουτράκι ποδηλατώντας στον επαρχιακό περιφερειακό δρόμο νωρίς το απόγευμα κατεβαίνοντας από τη Νεμέα. Δεύτερο σημαντικό σημείο η Κακιά σκάλα και τέλος μπαίνοντας στην Ελευσίνα νωρίς το βράδυ ξέροντας ότι έχει τελειώσει η διαδρομή, τα απρόοπτα και η έκθεση στα στοιχεία της φύσης.



Έχω ξεχωρίσει στο μυαλό μου τα Brevet Νεμέας και  Αττικής ως time trial πίστες σε σχέση με τα υπόλοιπα brevet που θα πάω πιο τουριστικά και παρεείστικα. Τα δυο αυτά θέλω τα "τρέξω" με τις μίνιμουμ στάσεις, τροδοδοσία εν κινήση και γοργό ρυθμό.


Με καλές και ευνοϊκές συνθήκες ίσως δοκιμάσω και μεγαλύτερες αποστάσεις. Ένα 300ρι δηλαδή. 400ρι; Χα! (Είναι να μη το βάλω σκοπό...)


Ας μη λέω μεγάλα λόγια κι ας μην ανακοινώνω πολύ μεγάλα σχέδια.

Ραντεβού στην εκκίνηση!



Previous
Next Post »