Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Όνειρα θερινής νυκτός

💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
✨✨✨Back to the future και όνειρα θερινής νυκτός✨✨✨
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

Ακολουθεί ανάλυση οπότε όσοι έχετε κάτι άλλο πιο σημαντικό, προς θεού σταματήστε ΤΩΡΑ την ανάγνωση και συνεχίστε σε άλλα πιο σημαντικά νέα από τον κόσμο του fb. 

Θα συνεχίσω για το φανατικό πλήθος που απομένει των δυο τριών μεταξύ τους η μαμά μου που κάνει λάικ ότι κι αν ανεβάσω ομως παντοτινή θαυμάστρια & follower, σημαιοφόρος του κινήματος "που πας χωρίς ζακέτα" και έναν δυο ακόμη που πληρώνω για να χειροκροτούν και να πατάνε λαίκ γιατί οι υπόλοιποι ταλανίζονται κάπου μεταξύ  unfollow/unfriend/block/report/μας τα έπρηξες με τη Χαβάη σου.

Και αφού έκανα όλη αυτή την εισαγωγή ας περάσω στα σημαντικά.



15 μέρες πριν η κατάταξη των 4 πρώτων πρώτων ήταν αυτή στα αριστερά. Στα δεξιά είναι η σημερινή με την άνοδο μου στην 4η θέση.

Στις 15 μέρες ο Simona Hodzar ανέβηκε μόλις  80 ψήφους, ο Ray Chin 700 κι ο Stefan Grabinski μόλις 2!

Η δικιά μου συμμετοχή εκτοξεύτηκε από το 343 στο 1586. Μαζί της σα γύφτικο σκερπάνι βεβαίως βεβαίως κι εγώ ψήλωσα 1μιση πόντο παρά την αντίθετη γνώμη της βαρύτητας, μαζεύτηκε η κοιλιά στο περιπου και βγαίνω ημι-macho στις φωτογραφίες ως νέος τριάθλιος wanna be αθλητής.

Πάντως ότι κι αν λέω, η άνοδος οφείλεται καθαρά στη δικιά σας ΤΕΡΑΣΤΙΑ βοήθεια και υποστήριξη και διάδοση της συμμετοχής σε αυτό το διαγωνισμό. Τόση που ακόμη δε το πιστεύω...

Χωρίς εσάς θα ήταν ένα απλό ήρεμο καλοκαίρι όπως τα άλλα... 

Με εσάς όμως έχει μετατραπεί σε ένα καυτό 💥💥💥 καλοκαίρι με αυξανόμενη αγωνία καθώς τα όνειρα θερινής νυκτός 🌠 ίσως πάψουν να είναι όνειρα!!!

Για όποιον έχει χάσει επεισόδια μια επίσκεψη στο παρακάτω σύνδεσμο θα σας κάνει να χάσετε ένα μόλις λεπτό ακόμη!  

Περισσότερα εδώ λοιπόν :

http://60secondstokona.polar.com/entry/90

ΥΓ1 Εφόσον δε θα έχει φτάσει καποιος άλλος ως εδώ κάτω ας το πω:  Μαμααααά, αύριο φτιάξε φασολάκια!!! Η αλλιώς γίγαντες!!!

ΥΓ2. Ναι μαμά, εννοείται φοράω ζακέτα ❤️
Previous
Next Post »