Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Ψάθαθλον - 6ο PSATHATHLON SPRINT TRIATHLON ATTICA (updated)

Και φέτος θα πάρω μέρος στον 6ο φιλανθρωπικό αγώνα τριάθλου Ψάθαθλον στη Ψάθα Αττικής το Σάββατο 20 Μαίου 2017.

Εκεί έτρεξα το 2015 τον πρώτο μου αγώνα τριάθλου, το απόλαυσα όσο δε πάει ως αρχάριος και πήγα πέρυσι, το 2016 όπου είχα γράψει και ενα Race Report που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.






Φέτος λόγω του Almiraman και τη συμμετοχή εκεί στο Half Iron απόστασης αγώνα μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα αποφάσισα να πάρω μέρος στο Ψάθαθλον σε σκυταλοδρομία με τους κουμπάρους μου :-)

(διαβάστε στο τέλος της σελίδας σχετικά με τη φετινή μου συμμετοχή στο Ψάθαθλον)



Η οργανωτική επιτροπή του Ψάθαθλον ανταποκρίθηκε στα πολλαπλά αιτήματα/ παράπονα να γίνεται νωρίτερα ημερολογιακά ο αγώνας για λόγους ασφαλείας και το διοργανώνει 2 εβδομάδες νωρίτερα.

Καλή επιτυχία στον αγώνα και μπράβο για τον φιλανθρωπικό σκοπό του!
Ακολουθεί η προκύρηξη του αγώνα Ψάθαθλον :




ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ

6ο PSATHATHLON SPRINT TRIATHLON ATTICA

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΙΟΥ 2017

(εκκίνηση -τερματισμός Ψάθα) ώρα εκκίνησης 8:15


Στα πλαίσια μαζικού αθλητισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης Ο Α.Π. Σ Απόλλων Δυτ. Αττικής, ο Ναυτικός Όμιλος Αλεποχωρίου και ο Σύλλογος ΙΩΝΑΣ (τμήμα θεραπευτικής Αγωγής ΑΜεΑ) διοργανώνουν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου -Τριάθλου το 6ο PSATHATHLON TRIATHLON στην ειδυλλιακή περιοχή Ψάθας Αλεποχωρίου.
Ο αγώνας (sprint) της 1ης εκκίνησης 8.15 π.μ (ατομικό- ομαδικό ) περιλαμβάνει 750 μ κολύμπι- 20 χιλ ποδηλασία ( παραλιακά Ψάθα- τέρμα Αλεποχώρι -Ψάθα) 5χιλ τρέξιμο εντός όρμου Ψάθας.
Κατηγορίες: Οι τρείς πρώτοι-τες στην γενική κατάταξη θα λάβουν κύπελλο και δεν θα ενταχτούν στις βραβεύσεις ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών οι οποίες είναι: 18-39 40-49 50 άνω. Στις ηλικιακές κατηγορίες οι πρώτοι -πρώτες θα λάβουν κύπελλο, και οι 2οι 3οι μετάλλια.
Η κατηγορία του ομαδικού θα είναι μία, ανεξαρτήτου φύλου, με τρείς ή και με δύο αθλητές-τριες. Θα βραβευτούν με κύπελλο οι τρείς πρώτες ομάδες στην γενική κατάταξη.
Η 2η εκκίνηση στις 11π.μ απευθύνεται σε μαθητές για να γνωρίσουν το τρίαθλο και περιλαμβάνει 150 μ κολύμπι- 2.000 μ ποδηλασία- 500 μ τρέξιμο. Οι μαθητές –τριες θα συνοδεύονται από τους γονείς τους στην γραμματεία 9:00 με 10:00πμ για τον αριθμό συμμετοχής τους. Οι μικρότερες ακόμα ηλικίες έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν με την βοήθεια των γονιών τους. Στον μικρό αγώνα θα βραβευτούν στην γενική κατάταξη οι πρώτοι –τες με κύπελλο και 2οι 3οι με μετάλλιο. Εκτός συναγωνισμού μπορούν να λάβουν μέρος και μαθητές μοναχά σε ένα από τα τρία αγωνίσματα με διαφορετικούς αριθμούς.


Οι τριαθλητές θα πρέπει να φέρουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ κολυμβητικό σκουφάκι και ποδηλατικό κράνος ειδάλλως δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Επιτρέπονται οι ολόσωμες κολυμβητικές στολές και απαγορεύονται τα ποδηλατικά γκρουπ (κολλητήρια). Οι σηματοδοτημένες ποδηλατικές και δρομικές διαδρομές είναι επίπεδες.
ΠΑΡΟΧΕΣ:
Πρωταρχικός σκοπός η ασφάλεια των αθλητών. Θα παρθούν όλα τα μέτρα με παρουσία Γιατρού, ασθενοφόρου, τροχαία , ναυαγοσώστες, εθελοντές διασώστες (Ερυθρού Σταυρού). Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά (chip) με άμεση ανάρτηση αποτελεσμάτων αγώνα. Service: Νερά, χυμούς, μπανάνες, γλυκά. Σε όλους τους τερματίζοντες και των δύο αγώνων θα δοθούν μετάλλια.
Όπως κάθε χρονιά το PSATHATHLON TRIATHLON είναι αφιερωμένο για κοινωνικό σκοπό και μέρος των χρημάτων θα κατατεθούν στον Σύλλογο ΙΩΝΑΣ ΑΜεΑ. Καλούμε κοντά μας, όλους που μας τίμησαν τις προηγούμενες χρονιές και τους νέους τριαθλητές που επιζητούν να ζήσουν το όνειρό τους. Να νιώσουν το φτερούγισμα της αδρεναλίνης τους στην απίστευτα πανέμορφη περιοχή του Κορινθιακού κόλπου με τα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά της που αγκαλιάζονται από τα όρη Πατέρα ,Γερανείων ,Ελικώνα και του μυθικού Κιθαιρώνα.
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ για το ατομικό και 30 ευρώ για το ομαδικό. Οι αθλητές –τριες που θα λάβουν μέρος στο PSATHATHLON και είναι επίσημα άνεργοι και φέρουν έγκυρη κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ θα καταβάλουν 10 ευρώ. Δεν επιβαρύνονται οικονομικά οι αθλητές ΑΜεΑ , ο μαθητικός αγώνας της 2ης εκκίνησης και η ομάδα από ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ (κέντρο θεραπείας εξαρτημένων ατόμων). Θερμή παράκληση: Για να γίνονται δεκτές οι αγωνιστικές αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ με την απόδειξη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Eurodank (και για τους ανέργους η κάρτα ΟΑΕΔ) μέχρις τις 16 του Mάη. Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ. Οι αθλητές να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα της εκκίνησης αγώνα στα τρία τραπεζάκια της γραμματείας για την σύντομη παραλαβή της συμμετοχής τους και για την ανάλογη προετοιμασία τους στον αγώνα. Οι απονομές των νικητών θα πραγματοποιηθούν στις 11:30 -12:00
Δηλώσεις συμμετοχής και αριθμός λογαριασμού για κατάθεση χρημάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://bit.ly/psathathlon17
Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι αθλητές άνω των 18 ετών και οι μικρότερες ηλικίες με υπογραφή γονέων.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΨΑΘΑΘΛΟΝ 2017
Όσοι αγωνιστούν θα υπογράψουν ότι συμμετέχουν στο ΨΑΘΑΘΛΟΝ με δική τους ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατέχουν πρόσφατη βεβαίωση (εξάμηνη ισχύ) εξειδικευμένου γιατρού για την καλή τους υγεία και φυσική κατάσταση για την δοκιμασία του αγώνα και παραιτούνται από κάθε απαίτηση εναντίων των διοργανωτών για τυχόν σωματική υλική και ηθική τους βλάβη από οποιαδήποτε αιτία.

Οι ενδιαφερόμενοι του λεκανοπεδίου Αττικής μπορούν να έρθουν στην περιοχή της Ψάθας μέσω Μάνδρας-Βιλλίων, ή μέσω Μεγάρων-Αλεποχωρίου.

Τηλ κ. Γιώργος 6945536280 – 6936741269 10:00 - 18:00 και κ. Κώστας Σάμιος 6976079500 210-5900685 10:00 - 12:00 και 14:00 - 18:00 email: tasos.sta52@gmail.com


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε ακόμη :

Συμμετοχή στο 6ο Ψάθαθλον ---->>>




6ο Ψάθαθλον 2017 - Race Report


Tri day!!! Psathathlon day!!!


Ομαδική συμμετοχή με Τάσο και Χρήστο. Ευχαριστώ για τη παρέα guys!
🏊🚴
 













































Πως θα τρέξεις το πρώτο σου τρίαθλο. Οδηγίες για άσχετους.

Previous
Next Post »