Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Παπούτσια τρεξίματος Asics GT 1000 4 GEL - Αγορά και πρώτες εντυπώσεις - Quick Review





Μετά από 1300km με τα Asics GT-1000 3 όπως έγραψα σε προηγούμενο άρθρο ήρθε η ώρα για νέα παπούτσια. Αποφάσισα να πάρω ακριβώς το ίδιο μοντέλο μόνο που διάλεξα την επόμενη γενιά τα Asics  GT-1000 4 Gel


















Παπούτσια τρεξίματος Asics GT-1000 Review - δοκιμή - αντοχής












Μετά τα πολύ επιτυχημένα Asics Gt-1000 3  βρήκα την επόμενη γενιά τα Asics Gt-1000 4 με μόλις 75 ευρώ.  Παπούτσι δρόμου με τζελ για 75 ευρώ? Δε το πολυσκέφτηκα! Το νούμερο το ήξερα, η φόρμα είναι ίδια και τα παράγγειλα μέσω του Cosmos Sport (σύνδεσμος ΕΔΩ).






Πολύ ενδιαφέρον ήταν ότι δε χρειάστηκε να πληρώσω στο site με κάποια χρεωστική/πιστωτική/Paypal απλά επέλεξα την επιλογή "Πληρωμή στο κατάστημα" και επέλεξα το κατάστημα του Περιστερίου για τη παραλαβή.
Εκεί μάλιστα ο υπάλληλος με προέτρεψε να τα δοκιμάσω πριν τα πληρώσω. Φοβερή δικλείδα ασφαλείας αν τυχόν το νούμερο του παπουτσιού δε πέσει ακριβώς! Δε θα ψάχνεις να το πουλήσεις/χαρίσεις εφόσον δε θα το έχεις καν αγοράσει!



Η πρώτη του τιμή ήταν 150 ευρώ αλλά πλέον για τα τελευταία νούμερα και εφόσον έχει φρεσκοκυκλοφορήσει το GT-1000 5 η εταιρία προφανώς δίνει τα τελευταία της γενιάς GT-1000 4 στη μισή τιμή λιανικής.



cosmos-sport

 asics gt-1000 4






Πρώτες εντυπώσεις




Η πρώτη αίσθηση στο 15km Long Run του Σαββάτου ήταν άψογη! Τα άλλα είχαν πολυκαιριστεί και τα ένιωθα σαν "τσόκαρα".   Ενώ η αίσθηση στην αποροφητικότητα κραδασμών στα νέα ήταν απίθανη!  Οι μικροενοχλήσεις σε γόνατα που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα από κραδασμούς δεν έκαναν την εμφάνιση τους!









Το μόνο που μένει να διαπιστώσω είναι πόσα km θα βγάλουν !!!!

Previous
Next Post »