Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Νυχτερινό τρίαθλο κάτω από τα αστέρια StarMan Night Triathlon?



Αυτό κι αν έχει ενδιαφέρον! Νυχτερινό τρίαθλο!






Κι εκεί που λες Αύγουστος και τρίαθλο είναι απαγορευτικό λόγω ζέστης και επικείμενης θερμοπληξίας κατά τη προσπάθεια ... να μια ιδέα από το Ηνωμένο Βασίλειο που έχει πολύ ενδιαφέρον!


Starman Night Triathlon!  Αγώνας απόστασης Half Iron!


Με φωτισμένη διαδρομή στο νερό, φωτάκια στο ποδήλατο αλλά και φώτα κεφαλής στο τρέξιμο.




 Κολύμπι

Το κολύμπι ξεκινά τα μεσάνυχτα στα σκοτεινά νερά της λίμνης Loch Morlich. Η κολυμβητική διαδρομή είναι κυκλική και τερματίζει στο ίδιο σημείο που ξεκινά. Το πιο απομακρυσμένο σημείο από την ακτή είναι 90μέτρα με βάθος είναι 20 μέτρα νερό σαν μαύρο μελάνι. Το αντέχεις να κολυμπάς στο μαύρο? Αρκετά ενδιαφέρον πρόκληση.







Ποδήλατο

Η πρώτη αλλαγή του T1, γίνεται στο Hayfield, δίπλα στο Beach Hub της λίμνης Morlich. Έπειτα συνεχίζει για 90χλμ η ποδηλατική διαδρομή μέσα σε φιδογυριστούς δρόμους της επαρχίας Spreyside και καταλήγει στη βάση του χιονοδρομικού στο βουνό Cairn με αρκετή ..ανηφοριά :-)



 Τρέξιμο

Η ζώνη αλλαγής Τ2 βρίσκεται στον χώρο στάθμευσης του χιονοδρομικό κέντρο Cairngorm (T2). Από εκεί το τρέξιμο ξεκινά προς την κορυφή του βουνού Cairn Gorm, πίσω από το δάσος Glenmore, πέρα ​​από το Green Loch συνεχίζει μέχρι το Ryvoan Bothy, επάνω και πάνω από το Meall a Bhuachaille και κάτω τελειώστε πίσω από όπου ξεκινήσατε στο Beach Hub.










Για να δεις περισσότερα για την διοργάνωση αυτή πάτα ΕΔΩ.

Previous
Next Post »