Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Υποχρεωτικά ΜηΣυΦα



Μια κυρίαρχη ερώτηση αιωρείται μήνες τώρα και όποιος μου τη λύσει φίλοι κι οχτροί θα τον κεράσω καφέ σε take/click away.  Που πρέπει να πάω να μου γράψουν το εμβόλιο;


Έχω ΑΜΚΑ, έχω πληρωμένη την εφορία, έχω σε ρύθμιση 72 δόσεων το βραστήρα από τον Κωτσόβολο και έχω βγάλει και κάρτα καυσαερίων. Όλα οκ, Το πρόβλημα είναι ότι δε βρίσκω κάποιον γιατρό να μου το συνταγογραφήσει.  
Όχι ο ένας, όχι ο άλλος, όχι κι ο παρα-άλλος.  
Γεμίσαμε αρνητές συνταγογράφησης σκέφτηκα μέχρι που διαπίστωσα ότι δε συμβαίνει σε μένα τοπικά αλλά πανελλαδικά δεν συνταγογραφείται για κανέναν, πουθενά, ποτέ και με κανέναν όρο. Προφορικές συστάσεις μόνο.

Μάλιστα, πάμε παρακάτω.




Ποιο να κάνω?


Αρκετούς μήνες πριν που άνοιξε η φαρέτρα των επιλογών δίστασα να επιλέξω μεταξύ των 4 διαθεσίμων σκευασμάτων κι αυτό γιατί είναι από ότι φαίνεται απόφαση σοβαρή και όχι ένα πουκάμισο που το βγάζω και τέλος αν τυχόν δεν κάθεται καλά στους ώμους ή δεν μου πάνε τα χρώματα. 
Γιατρός είμαι? Να μυρίσω τα νύχια μου? Να πάω βάσει των φημών να πάρω αυτό που κάνει πρήξιμο, αυτό που κάνει πυρετό, αυτό που το κάνεις και ξεμπερδεύεις σε μια μέρα?  Πως μπορώ να επιλέξω εγώ ως κάποιος χωρίς κάποια φαρμακευτική τεχνογνωσία σε τέτοια προϊόντα? Δεν ξέρω τίποτα. Κατά την απλοϊκή μου φαντασία όμως αυτοί που τα προτείνουν με μεγάλη ευκολία θα ΞΕΡΟΥΝ πολύ καλά τι συμβαίνει όταν χρησιμοποιείς μια τεχνολογία που μόλις βγήκε και τη χρησιμοποιείς μαζικά για όλους, ταυτόχρονα και παντού. Κάτι καλό? 

Εγώ από το δισταγμό μου λοιπόν αντιμέτωπος με 4 κουρτίνες και επηρεασμένος από το Show των 90s του Μικρούτσικου "Το Μεγάλο Παζάρι" αποφάσισα να μείνω στο Control Group και να μη μπω στο πρόγραμμα γιατί μπορεί ποιος ξέρει, να σου τύχει και ο Mister Zong.  

2 από τα 4 καταργούνται


Ενώ εγώ δίσταζα να διαλέξω οι δυο επιλογές καταργήθηκαν.  Το ένα από τα 4 ξεκίνησε μαζικά ως σούπερ ασφαλή (Astra Zeneka), το δεύτερο (Johnson &Johnson) επίσης.  Και τα δυο παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις για αποτελεσματικότητα/ασφάλεια των όσων τα προωθούν καταργήθηκαν και πλέον δεν εισάγονται/διανέμονται/χορηγούνται. (Βγήκε ο Mr. Zong με πολύχρωμο πουά boxerακι και σαμπρέλα παπάκι???)


Δε θέλω να πιστεύω ότι είχαμε θύματα από αυτά. Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει μια τέτοια αλλόκοτη θεωρία συνωμοσίας του Dark Web διαδικτύου ότι πολιτικοί/γιατροί/δημοσιογράφοι/Big Pharma/μια σκοτεινή Elit/Ερπετόμορφοι/Εξωγήινοι(!)  μας προωθούν κάτι που θα μας ξεκάνει με στόχο να μείνουμε όρθιοι όσοι ακριβώς γράφουν οι μυστηριώδεις Πέτρινές πλάκες της Georgia δηλαδή 500.000.000?   Λογικά θα είναι κατασκευασμένες ανυπόστατες, ψευδείς, κατακριτέες και εντελώς παραπλανητικές ειδήσεις. Ε? ναι? όχι?

Αφήστε μου ένα σχόλιο αν ακούσατε κάτι που υποστηρίζει τις θεωρίες συνωμοσίας ή τις θεωρίες συμπτωσιολογίας που για όλα τα περίεργα αναφωνούν "σύμπτωση" υποστηρίζοντας ότι πράγματι ήταν η ώρα του δημογέροντα που έκανε το εμβόλιο και την άλλη μέρα δεν ξύπνησε και το καταγράφουμε ως φυσικά αίτια λόγω προχωρημένης ηλικίας. Έχουμε κι αυτά φυσικά για όσους παρατηρούν τις ειδήσεις σε όλα τα μέσα. Δεν κάνει εμβόλιο, πεθαίνει ο γέροντας από κορωνοϊό και το γράφουν όλα τα site και οι εφημερίδες με ΕΝΤΟΝΑ γράμματα. Από την άλλη έχουμε και συμβάντα να κάνει το εμβόλιο και σε ελάχιστες μέρες αν εντελώς συμπτωματικά πεθάνει, ο θάνατος να αποδίδεται στο υποκείμενο νόσημα ή στο γήρας ως αριθμητικό στοιχείο φθοράς.



Ψευδαίσθηση επιλογής. 

Άρα φύγαν τα δυο από τα 4 με κάποια άγνωστη διαδικασία ψήφισης προς αποχώρηση από τη πολιτική/ιατρική διοίκηση και μείναμε σε 2 να επιλέξουμε. Έτσι για να νομίζουμε ότι έχουμε και δικαίωμα στην επιλογή.


Πως λένε για παράδειγμα, σου έχω διαθέσιμα για ψήφιση το σάπιο και σκανδαλώδες κόμμα Α, το σάπιο και σκανδαλώδες κόμμα Β και το σάπιο αλλά όχι σκανδαλώδες ακόμη κόμμα Γ μιας και δεν πρόλαβε να βρεθεί σε θέση να κάνει σκάνδαλα, ενώ όλα τα μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα αποτελούνται από παράνομους/ψεκασμένους/ρομαντικούς ιδεολόγους  και έτσι επιτρέπεται να έχεις μόνο 3 επιλογές στη κάλπη.  Όλο αυτό για να υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι διαλέγεις εσύ το ποιο σάπιο σύστημα θα σε σαπίσει στους φόρους και στην κακοποίηση την επόμενη 4ετία και θα σου κουνά το δάχτυλο ότι αμείβεσαι πολύ, ότι τα παιδιά σου είναι τεκμήριο και απαιτείται εξτρά φορολόγηση, ότι μαζί τα φάγαμε, ότι φταις που φοροδιαφεύγεις, ότι φταις για την ακρίβεια, ότι φταίς για τα Μνημόνια, ότι δεν προσπαθείς αρκετά για το κοινό καλό, ότι κάνεις σπάταλη ζωή, ότι φταις που δεν τους εμπιστεύεσαι όταν ξεδιάντροπα έχουν νόμους, εξουσία, δυνάμεις καταστολείς με το μέρος τους ενώ εσύ είσαι ένας μόνος με καμία τύχη αν αποφασίσεις να εναντιωθείς σε όλο αυτό το νοσηρό σύστημα. 

Τέλος παρένθεσης για την ψευδαίσθηση της ελευθερίας που τελικά φαίνεται πως το μόνο που επιλέγεις είναι τι χρώμα, τι σημαία, τι τίτλο και τι στυλ ξύλινου λόγου θα χρησιμοποιεί ενώ θα κάνει ότι και οι άλλοι. Θα εφαρμόζει πολιτικές που άλλοι, αλλού πέρα των συνόρων εμπνέονται με όχι ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό αλλά για να εξυπηρετηθούν κάποιων προνομιούχων τα ιδιωτικά συμφέροντα

Είμασταν στα σκευάσματα όμως και μείναμε σε 2 επιλογές που διατίθενται προς επιλογή από τους πολίτες. 

Ας πάω όμως σε ένα επόμενο ερώτημα καθώς μόνος μου δεν μπορώ να επιλέξω για ιατρικά θέματα. 




 Γιατί δε συνταγογραφείται;

Γιατί δεν συνταγογραφείται από τους καθ'εξοχήν αρμόδιους που δεν είναι άλλοι από τους γιατρούς σύμφωνα με τη δομή χορήγησης φαρμάκων του συστήματος υγείας;


Είναι στα Μη Συνταγογραφούμενα Φάρμακα και άρα μπορώ να το πάρω χωρίς συνταγή γιατρού?
Αν πράγματι ανοίκει στα Μη Συνταγογραφούμενα Φάρμακα τότε μήπως κατά κάποιο τρόπο σημαίνει πως δεν κάνει και κάτι σπουδαίο και είναι ένα ήπιο προϊόν παραϊατρικής φύσης περισσότερο να ανακουφίσει και να καταπραΰνει τίποτα πόνους όπως αλοιφές επάλειψης για μυϊκούς πόνους, χαλαρωτικά τσάγια του βουνού, κάνναβη αναψυχής, κρέμες κυτταρίτιδας, μάσκαρες, liposan και τα λοιπά που μπορείς να βάζεις όσο θες χωρίς κάποια αντένδειξη, παρενέργεια ή να θέσεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο από λάθος ή υπερβολική χρήση?




Ποιο είναι το σχήμα αυτού του εμβολιασμού;


Με τα παραδοσιακά κλασσικά εμβόλια υπήρχε μια σαφήνεια. Ένα εμβόλιο για ανοσοποίηση από τη διφθερίτιδα, ένα για την ευλογιά και ούτω καθεξής. Το ορισμένο σχήμα όριζε μια δόση τόσων ml στην ηλικία τάδε και έπειτα από 1 εξάμηνο ή χρόνο μια επαναληπτική δόση και τέλος. finito. Ανοσοποίηση done. Τα κάναμε εμείς, τα κάναμε και στα παιδιά μας. Κανένα θέμα, δεν είμαστε και αντι-εμβολιαστές προς θεού.


Εδώ όμως αυτά τα νέου τύπου αντι-κόβιντ μας παρουσιάστηκαν ως μονοδοσικά ή δι-δοσικά και όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότερο ομιχλώδεις και ύποπτο γίνεται όλο αυτό. Στην Καταλονία μάλιστα χρησιμοποιήθηκε έντυπο εμβολιασμού που αφορά 8 δόσεις κάτι που σπεύσαν τα Hellenic Hoaxes, οι δικτυο-αστυνόμοι ψευδών ειδήσεων -κατά την κρίση τους πάντα- να χαρακτηρίσουν ως ψευδή και ότι το ότι παρότι είχε 8 θέσεις για εμβολιασμούς οι πρόχειρες καρτέλες αλλά και το site που καταγράφονταν κατά άτομο οι εμβολιασμοί, δε σημαίνει τάχα ότι τα σκευάσματα είναι 8 δόσεων. 

Έλα ντε όμως που σε ελάχιστους μήνες αυτοδιαψευτήκαν καθώς ... εδώ ξεκινήσαν 1 μήνα τώρα την 3η και προσπαθούν να οριοθετήσουν χρονικά πότε θα έρθει η 4η, το Πάσχα? Λίγο μετά το Πάσχα; Πριν τις διακοπές; 

!


Σίγουρα και οι ίδιοι που θα κατασκευάζουν δεν έχουν αποκαλύψει πόσες ακριβώς δόσεις απαιτούνται προκειμένου να είναι ο λήπτης "πλήρως" εμβολιασμένος καθώς αυτό φαίνεται ότι δεν είναι κάτι οριστικό.  Με λίγα λόγια λοιπόν δεν προσφέρεται με αυτά τα σκευάσματα οριστική ανοσοποίηση που προσφέρουν όλα τα παραδοσιακά εμβόλια που κάναμε στη παιδική ηλικία και στο στρατό.

Και κάπου εδώ έρχονται στο νου μου οι ψεκασμένες δηλώσεις γιατρών ενάμιση χρόνο τώρα που λέγαν ότι για ιούς RNA που μεταλλάσσονται δεν μπορείς να φτιάξεις εμβόλιο καθώς πάντα θα μεταλλάσσεται σε ραγδαίο ρυθμό. Όπως και η γρίπη. Κάθε χρονιά έχουμε εμβόλια κατά της γρίπης χωρίς όμως ποτέ να καταφερθεί η εξαφάνιση της. Ήταν, είναι και θα είναι μαζί μας. 





Οι Πολιτικοί αποφασίζουν για ιατρικά θέματα; Έχουν ορκιστεί στον Ιπποκράτη; 


Βλέπουμε όμως ότι και οι πολιτικοί χώνονται στα θέματα των δοσολογιών. Και με ποια γνώση κι από που κι ως πού φέρουν άποψη και λόγο;  Πότε σπουδάσανε ιατρική, πότε εξειδικευτήκαν και πότε ορκιστήκαν στον Ιπποκράτη;  Πως λοιπόν και με ποια λογική μπλέκει η πολιτική και ο κάθε πολιτικός και σου επιβάλει ότι ο επόμενος εμβολιασμός (για να πάρεις και το χαρτί του εμβολιασμού για να κινείσαι ελεύθερα) θα γίνει απαραίτητα σε 8, ή όχι σε 8, σε 5 ή καλύτερα σε ...3 μόλις μήνες!

Αυτοί που ως τώρα ξέραν να δανείζονται από το εξωτερικό για να κάνουν ΠΟΛΥ επιτυχυμένα Deals και οικογενειο-κρατικά σκάνδαλα, ξέραν να ρυθμίζουν το εξωτερικό χρέος της χώρας σε άπειρες δόσεις, να συνεχίζουν να δανείζονται και να σπαταλάνε, να βάζουν την Ελλάδα σε υποτέλεια και εποπτεία στην ΕΕ ως το 2099 όταν τα παιδιά μας θα είναι ... 90 ετών! Δηλαδή βάλαν σε υποθήκη το μέλλον το δικό μας, των παιδιών, των εγγονιών αλλά και των δισεγγόνων μας. 

Αυτοί λοιπόν θα κρίνουν πότε θα κάνουμε ένα εμβόλιο; Με ποια ιδιότητα και με ποιο ηθικό πλεονέκτημα όταν έχουν εξουδετερώσει το ΕΣΥ κλείνοντας και συγχωνεύοντας νοσοκομεία, καταργώντας τόσες μονάδες πρωτοβάθμιας περίθαλψης, κάνοντας μονοθεματική την υγεία, περιορίζοντας αναβάλλοντας θεραπείες καρκίνων, περιορίζοντας κατά 80% τα χειρουργία (υπάρχει λίστα αναμονής χιλιάδων ανθρώπων στο ΚΑΤ αυτή τη στιγμή που περιμένουν κάποια στιγμή να λυθεί το πρόβλημα τους...) βάζοντας 7500 υγειονομικούς σε αναστολή λειτουργίας και παίζοντας τις κουμπάρες με τις ΜΕΘ πότε έχουμε 400, πότε 1200, πότε 800, πότε 600 αλλά το σύστημα συνεχώς πιέζεται;  2 χρόνια είχαν καιρό να προετοιμαστούν κι όμως χρήματα ρίχνανε μόνο στα μέσα επικοινωνίας με τις λίστες διαμοιρασμού μελλοντικού χρέους για όλους, τη λίστα εξαγοράς των δημοσιογράφων Πέτσα.

Όλοι αυτοί ΔΕΝ μπορούν να μου κουνάνε κανένα δάχτυλο καθώς έχουν αυτοκαταργήσει την αξιοπιστία τους μέσα στα σκάνδαλα, στα ψέματα και στην αφερεγγυότητα των λόγων και πράξεων τους.




Εν κατακλείδι


Εν κατακλείδι, ψάχνω ένα γιατρό που υπεύθυνα βρε παιδί μου θα μου κάνει μια διάγνωση και θα διαπιστώσει ότι είναι ανάγκη να το κάνω το εμβόλιο διότι σε κάθε άλλη περίπτωση θα έχω δυσμενείς συνέπειες για την εξέλιξη της υγεία μου. Να μου φτιάξει το χαρτί εντολής συνταγογράφησης, να το υπογράψει και με αυτό να πάω στο εμβολιαστικό κέντρο. 

Αυτά? όχι μόνο αυτά.

Ένα γιατρό που πριν όλα τα παραπάνω θα μου δείξει την επίσημη λίστα παρενεργειών της εταιρίας αλλά και όσες έχουν καταγραφεί στο σύστημα φαρμακοεπαγρύπνισης Vaers και θα μου υπογράψει για την ασφάλεια του εμβολίου, για το ότι δεν θα έχω παρενέργειες, μόνιμες βλάβεις, μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες, θρομβώσεις, πνευμονικές εμβολές αλλά και εμφάνιση συνδρόμων παράλυσης ή άλλων δυσμενών θεμάτων υγείας που αυτή τη στιγμή ΔΕΝ έχω και δεν απασχολώ το σύστημα υγείας με κανένα τρόπο.

Ένα γιατρό που θα υπογράψει για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου ως προς αυτό το οποίο υπόσχεται μια θωράκιση. Δηλαδή του αν μπω στη διαδικασία και το κάνω, να έχω εγγύηση ότι δε θα νοσήσω από covid ούτε ελαφριά, ούτε μέτρια, ούτε βαριά. 

Και τα δυο αιτήματα δεν είναι κάτι παράλογο, ειδικά για ένα προϊόν που η προσωρινή έκτακτη αδειοδότηση του έγινε με γνώμονα την ασφάλεια αλλά και την αποτελεσματικότητα.

Και όλα τα ανωτέρω ...γραπτώς. Υπάρχει κανένας υπεύθυνος που να μπορεί γραπτώς να τα προσφέρει αυτά για να μη πέσουμε στην παγίδα του  "Verba volant, scripta manent" ??? Του ότι τα λόγια είναι αέρας και χάνονται ενώ τα γραπτά μένουν.




Το φως στο τούνελ



Τελικά ... υπάρχει φως σε αυτό το τούνελ που μας έχουν βάλει?  Κι αν ναι, κι αν βλέπουμε το φως μετά την διαδρομή προς την επίτευξη της 3ης δόσης, φανεί ότι χρειάζεται και ένα ακόμη κομμάτι για 4η και ούτω καθεξής? 
Και πόσο θα πάει αυτό όλο με τις δόσεις ενός φαρμάκου που καθώς φαίνεται έχει αμφιλεγόμενη ασφάλεια/αποτελεσματικότητα;;; 

Μήπως το φως που μας δείχνουν στην άκρη του τούνελ δεν είναι φως της ημέρας αλλά ...ένα τρένο που έρχεται με φόρα να μας ...ισοπεδώσει?








Αναιρείται η μελλοντική συναίνεση χωρίς επιπτώσεις;


Κι αν τελικά αποφασίσω να κάνω το εμβόλιο αλλά αλλάξω γνώμη και δεν κάνω το πλήρες σχήμα (τον άγνωστο Χ αριθμό που ΘΑ απαιτηθεί ...), με την κλιμακούμενη βιαιότητα σε αποκλεισμούς σε κάθε έκφανση της δραστηριότητας της ζωής... στο τέλος παρότι θα συμφωνώ με ΝΑΙ σε όλα,   θα έχω την τύχη της κυρίας στη φωτογραφίας που με μια της ασυμφωνία ξαφνικά αποκλείεται από το κάθε τι;





Καλή δύναμη σε όλους ...


ΥΓ1... 
Να θυμηθούμε το πείραμα του βατράχου στη κατσαρόλα που βράζει. Ο βάτραχος δεν αντιδρά στην αυξανόμενη ζέστη γιατί προσαρμόζεται στο περιβάλλον που δραματικά αλλάζει γύρω του. Ενώ έχει αρχικά τη δύναμη στην αρχή να ξεφύγει με ένα απλό σάλτο δεν το κάνει και διασκεδάζει με τη θέρμη. Έπειτα αντέχει καθώς το σώμα του αντέχει τις μεταβολές της θερμοκρασίας. Μέχρι που ΔΕΝ αντέχει άλλο και γίνεται βραστός.

ΥΓ2.  
1 λεπτού σιγή για ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο, τη σημαντικότερη φωτογραφία των τελευταίων 50 ετών που απεικονίζει την τόλμη ενάντια στο ανίκητο τέρας.  Ο ανώνυμος άνδρας, γνωστός και ως tank man,  ένας απλός άντρας κρατώντας σακούλες του σουπερμάρκετ κατάφερε να σταματήσει τα τανκ που δεν είχαν κάποιο πρωτόκολλο αντιμετώπισης καθημερινών ανθρώπων με τρόφιμα στα χέρια και μετακινούσε συνεχώς τη θέση του για να εμποδίζει το προπορευόμενο τανκ να περάσει.  (Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το 5 Ιουνίου 1989 στην πλατεία Τιανμεν στο Πεκίνο σε μια ταραχώδη μέρα διαδηλώσεων...)

   


Previous
Next Post »