Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Το Polar V800 στο έλεος της φθοράς του χρόνου.

Τι μένει άφθαρτο στο πέρασμα του χρόνο. Η ύλη σίγουρα όχι!















Το τελευταίο διάστημα όλα σπάνε, χαλάνε και θέλουν επιδιόρθωση. Κρεμάλα, καπνός, πιστόλι, έκρηξη, νεκροκεφαλή, αστραπή και όλα τα emoticon εκνευρισμού από τον Asterix μαζεμένα...
Μετά τον υπολογιστή (150 η επισκευή του iMac), το ποδήλατο (100Service + 110 χειριστήρια ταχυτήτων) τώρα ήρθε και το ρολόι να ολοκληρωθεί το τρίπτυχο των μαζεμένων συμφορών και να με κάνει να σκεφτώ αν πραγματικά χρειάζομαι να κυκλοφορώ το αμάξι την επόμενη χρονιά ή πρέπει να βρω ένα ωραίο γκρεμό να το σπρώξω να πάει στα κομμάτια κι αυτό που είναι όλο έξοδα :-)

Πρόβλημα στην οθόνη του ρολογιού. Μια μεμβράνη στο εσωτερικό του γυαλιού ξεκίνησε να ξεκολλά και επεκτεινόταν προς το κέντρο της οθόνης. Από τα αντίστοιχα προβλήματα που διάβασα στο διαδίκτυο όταν αρχίσει το πρόβλημα αυτό στο τέλος ξεκολλά τελείως κάνοντας δυσανάγνωστη την οθόνη. Κάτι που δε γίνεται δηλαδή να τρέχεις και να θες να ρίξεις μια ματιά και να μη βλέπεις τι γράφει. Δυο χρόνια συνεχούς χρήσης για προπονήσεις ποδηλασίας, τρεξίματος και κολύμβησης αλλά και η χρήση ως ολοήμερος δραστηριογράφος δεν ήταν χωρίς κόστος τελικά.

V800 case
Αυτό ήταν το φθαρμένο τμήμα λοιπόν. Η κάσα του. Ο τεχνίτης είπε ότι είναι μια βλάβη που βγάζουν κάποια από τα ρολόγια αυτά μετά από πολύχρονη χρήση.

Η επισκευή και αντικατάσταση με μια νέα κάσα κόστισε 62€ στο επίσημο service στην Ελλάδα.



Με το Polar Vantage V,το νέο multisport μοντέλο να έχει βγει στην αγορά τον τελευταίο μήνα σύντομα βλέπω τα V800 να πουλιούνται 150 ευρώ (200 πουλιούνται ήδη αυτή τη στιγμή σε αγγελίες) κάτι που θα δημιουργήσει ευκαιρίες για όσους θέλουν ένα ρολόι που τα κάνει όλα σε χαμηλό κόστος.





 Polar Vantage V


Vantage...  όσο το κοιτάζω τόσο μου αρέσει. Οπότε ... να μη το κοιτάζω και το ερωτευτώ και το θελήσω κι αυτό. Ας αφήσω αυτό τον έρωτα να εξελιχθεί σε βάθος χρόνου :-)
Previous
Next Post »