Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Θάνατος στο ΧαΧαΧα

Χαχαχα. Η αλλιώς Χαχα. Ή χαχχαχαΧΑΧΑχαχα. Έχει 1000 συνδυασμούς και σε όλες του τις μορφές είναι το ίδιο μισητό. Πρέπει να απαγορευτεί στο γραπτό λόγο και ο κάθε οπαδός του ηλεκτρονικού χαχανίσματος να καταδικάζεται σε κάποιου είδους ωφέλιμη κοινωνική εργασία.









Το χαχαχα είναι ενός είδους ... απροσδιόριστη απάντηση που δε δηλώνει συμφωνία, κατάφαση, έγκριση, άρνηση, απορία, ειρωνία, οτιδήποτε ωφέλιμο για να συνεχιστεί ένας διάλογος. Είναι η μητέρα των παύσεων, είναι η άνω τελεία αλλά χωρίς συνέχεια στη πρόταση.


Τι επικοινωνιακό τέλμα θεέ μου, δεν φαντάζεσαι ΠΟΣΟ θέλω να βροντήξω μπροστά μου το όποιο τεχνολογικό επίτευμα (πληκτρολόγιο-κινητό)  όταν μια οποιαδήποτε συζήτηση (ή εγώ νόμιζα συζήτηση τουλάχιστον) ανακόπτεται από ένα Χαχαχα.  Άκου να δεις ρε φίλε, γράφεις εσύ το σεντόνι σου, την σκέψη σου, έχεις αφιερώσει κρίσιμα λεπτά από τη ζωή σου και ο άλλος σε ξεπετάει με ένα Χαχαχα. Που να σου στραβώσει το πιάτο της δορυφορικής από πτώση αστεροειδή, άντε πια!



Που να καταλάβεις τι εννοεί ο συνομιλητής με το Χαχα του?  Πόσα στο καλό Χαχα υπάρχουν? Εδώ από το hysteria.gr έχουν να προτείνουν 5 βασικά είδη:




Μα σοβαρά τώρα, είναι τρόπος να κλείσει μια κουβέντα έτσι; Τι στον ερωτικό μυ σας μάθαν στο σχολείο από τρόπους επικοινωνίας; Έχουμε φτάσει στο σημείο που το "χαχαχα" θεωρείται ολοκληρωμένη απάντηση.






Πολύ φοβάμαι πως η ακόλουθη εικόνα απεικονίζει το νόημα πίσω από το χαχαχα, οπότε ας πάω να κοιμηθώ, και αύριο μέρα είναι.




Previous
Next Post »