Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Ο κλώνος του Βαρουφάκη







Βαρουφάκης
Ο γνωστός σε όλους νέος υπουργός Οικονομικών φημισμένος για τη θεωρεία παιγνίων και για τη στάση του στη διαπραγμάτευση.





Κάθε διάσημος βέβαια δε θα μπορούσε να μην έχει και τον κλώνο του. Ένα πιστό αντίγραφο που ζει εν αγνοία του σε ένα παράλληλο σύμπαν ταυτισμένο όμως με το παρόν χωροχρονικό συνεχές και ζει με τον ίδιο τρόπο ως ένα άλλο δύδιμο alter ego.

Το παρόν άρθρο δεν πραγματεύεται τον Βαρουφάκη. Προς θεού. To blog μου, αυτό το μικρό προσωπικό απάγκιο στον ωκεανού του διαδικτύου είναι για να χάνω δημιουργικά το χρόνο μου και όχι να ασχολούμαι με διάττοντες της πολιτικής ζωής. Οπότε ας περάσουμε στον κλώνο που θα παρουσιάσω εδώ και με ακράδαντα επιχειρήματα θα αποδείξω την ύπαρξη του.


Ο κλώνος, καλέκτυπος όμως καθώς υπερτερεί σε πολλά σημεία δεν είναι άλλος από τον Μήτσο. Ο Μητσάρας. Το αγόρι της διπλανής πόρτας. Η ομοιότητες είναι εμφανείς με τη πρώτη ματιά με μόνη διαφορά το μούσι που κι αυτό διορθώνεται. Με photoshop ή ένα ξυραφάκι.







Ου Μήτσους


 







Ου Βαρουφάκης



























Και να τα σημεία σύγκλισης των δυο :


Γυμναστική
Νους υγιείς εν σώματι υγιεί. Η γυμναστική ξεκινά στις 6 το πρωί. Καθημερινά βρέξει χιονίσει, με καύσωνα ή αέρα ο Μήτσος ακολουθεί το Αμερικάνικο πρότυπο πρωινής γυμναστικής πριν αρχίσει η μέρα ώστε να αρχίσει με τον δυναμικότερο τρόπο. Τρέξιμο, κολυμβητήριο, χειμερινό κολύμπι, γυμναστήριο, ρακέτες στη παραλία και ηλιοβασιλεματογλαροφωτογραφίσεις σε μελό καλοκαιρινά πορτρέτα κοκκινοβαμένης δύσης. (που είναι οι γλάροι Μήτσο, φέρε τους γλάρους πίσω)





Μήτσος σε βουτιά



















Βαρουφάκης με αθλητική περιβολή

















Καφές.
Ελληνικός. Ο Μήτσος, όπως κι Βαρουφάκης απολαμβάνει τον Ελληνικό καφέ καθώς είναι βαθιά παραδοσιακός τύπος. Η παρασκευή του καφέ συγκεκριμένα με καθημερινό στόχο να υπάρχουν σαράντα φουσκάλες στο φλιτζάνι είναι από μόνη της μια ιεροτελεστία που τηρείται καθημερινά με θρησκευτική ευλάβεια.














Μοτοσυκλέτα.
Και ο Μήτσος και ο Βαρουφάκης έχουν μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Μεγάλου σημαίνει δε υπάρχει πιο μεγάλου. Χίλια τα κυβικά και πολλοί οι ίπποι. Βασικά δεν είναι μοτοσικλέτα για τον Μήτσο, δεν είναι απλά μη μηχανή αλλά κάτι βαθύτερο, μια ιδέα υλοποιημένη σε μια varadero. Είναι το δίτροχο άτι που καβαλά για να αλωνίζει τη γαία ολόκληρη. Ενίοτε με παρέα κάποιας μακρυμάλλας καλίγραμμης με κολλητά τζιν μπλα μπλα σάλια και σορόπια και άλλοτε ως σκηλοτράχαλος μοναχικός καβαλάρης που γεμίζει το varadero-άτι καυσιμοσανό και καβαλά μέχρι να χορτάσουν πράσινο τα μάτια του, να χρειάζεται διαβατήριο για να συνεχίσει ή να αλλάξει πλανητική ζώνη. Από εύκρατο σε πολικό κλίμα για παράδειγμα.


Η Varadero του Μητσάρα
































Η 1000ρα του Βαρουφάκη





















Ανεπιβεβαίωτες ακόμη φήμες λένε ότι και οι δυο σε νεαρή ηλικία παίξανε ρόλους κασκαντέρ καβαλώντας enduro honda μοτοσυκλέτες κάνοντας σούζες στην ομώνυμη ταινία Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα.



Είναι οι δυο τύποι που φορούν τα κράνη















Και συνεχίζω.




Φουλάρι.

Ο Μήτσος όπως και ο ΥΠΟΙΚ φοράει φουλάρι. Τον έχω δει. Καφετί.Το φορά με πάθος, τρέλλα και κορδέλα όταν ο υδράργυρος κατέβει κάτω από τους 15 βαθμούς. Δεν είναι απλά για το στυλ. Το φορά για πρακτικούς λόγους ντε, για το κρύο.



Μπέρμπουρι Μητσοκασκόλ


















Βαρουφάκειο Κασκόλ




















Τεχνολογία αιχμής

Και οι δυο χρησιμοποιούν για της τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες προϊόντα αιχμής. Έτσι ο Μήτσος είχε πάντα το καλυτερότερο Iphone του Λεκανοπεδίου Αττικής αλλά τέλος πάντων στους καιρούς της κρίσης μετά τη δέκατηέβδομη κλοπή αναγκάστηκε να πάρει μια πιο απλή android συσκευή όχι τόσο πιασάρικη στο μάτι, ονόματι Χουαγουέι η κάτι τέτοιο με μια μυστήρια Τζαπανέζικη προφορά που από μόνη της η ορθή προφορά σηκώνει ώρες συζητήσεων.



Ο Μήτσος με το Χουαγουαουεειιι










Ο υπουργός με το ελιτίστικο Iphone





















Οικογενειακή κατάσταση

Είναι πολύπλοκο. Αυτό από μόνο του μπορεί να σημαίνει κάτι αλλά μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα. Οπότε Βαρουφίτσες όλης της επικράτειας τρέξτεεεεεεεεεεεεε! Τώρα υπάρχει και κλώνος για να κυνηγήσετε!


Μήτσος @club











Βαρουφάκης by the sea































Επαγγελματική σταδιοδρομία
Πρώην καθηγητής πανεπιστημίου στο Τέξας ο ένας, καθηγητής δυτικών προαστίων ο Μητσάρας σε ρόλο θηριοδαμαστή. Είναι πολλές οι συμπτώσεις τελικά για να είναι απλά συμπτώσεις.



Μήτσος επί το έργο











Διάλεξη στο πανεπιστήμιο του Τέξας




























Ηλικία

Είναι και οι δυο 56 αλλά μοιάζουν μόλις για 40 κατά ένα διαβολικά ψεκασμένο και σούπερ διεστραμμένο τρόπο. Έχουν κάνει συμφωνία με τον έξω από δω? Έχουν αγοράσει προϊόντα αντιγήρανσης από τους Νεφελίμ; Τρώνε λαχανικά και μια κούπα ρύζι τη βδομάδα όπως οι υπεραιωνόβιοι θιβετιανοί; Κάνουν καθημερινή Οζονοθεραπεία μετά τη γυμναστική; Κάτι κάνουν πάντως που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.



56 αλλά μοιάζει με 31











Είναι αυτός 56? Θα μας τρελάνετε?
































Θεωρίες παιγνίων

Ο ένας μάστερ στις θεωρίες παιγνίων και ο Μήτσος ειδικός στα ερυθρόλευκα παίγνια. Υπάρχει μια σχετικότητα όπως και να το κάνεις.



Θεωρία Ολυμπιακών παιγνίων. Master ο Μητσάρας











Θεωρία παιγνίων - Βαρουφάκης





























Ακολουθεί ένα μικρό εκλαϊκευμένο παράδειγμα αποτύπωσης των πολύπλοκων συνισταμένων που αντικρούονται και ανταγωνίζονται σε κάθε παίγνιο για να εξεταστεί ορθολογικά ένα πρόβλημα και να υπολογιστεί το κάθε δυνατό αποτέλεσμα.



παράδειγμα χρήσης θεωρίας παιγνίων εκλαϊκευμένη







Και τέλος, η πολυανανεμενόμενη πτυχή Βαρουφάκη και κλώνου που περιμένατε με αγωνία πάνω από τις οθόνες σας να διαβάσετε.


Σεξ απήλ

Οι μισές ευρωφυλλάδες οικτίρουν τον υπουργό καθώς έπρεπε να ψάξουν στο λεξικό τη μετάφραση του "όχι" και οι άλλες δεν ασχολούνται και τόσο με το τι είπε αλλά πως το είπε. Και το τι εναλλακτικό φορούσε αυτή τη φορά, το πόσες λιποθύμησαν καθώς έλεγε αυτό που είχε να πει, το πόσο μεγάλωσε το fan club σε κάθε νέα δήλωση του καθώς σαφώς και το πόσα κολακευτικά σχόλια παίρνει από Αμερικάνες Αρχαιολόγους, Ευρωπαίες δημοσιογράφους, Ασιάττισες οικονομολόγους, Αραπίνες λάγνες ερωτιάρες.

Έτσι κι ο Δημήτρης. Πίσω του χαράζει "αθόρυβα" ένα ποτάμι πληγωμένων θηλυκών που "αστόχησαν" να τον τοξεύσουν επιτυχώς με τη σαγήνη τους. Όλες ρωτάνε για αυτόν, όλες ξέρουν και πλέον προσέχουν τις κινήσεις τους. Γιατί ο Μητσάρας με το όνομα δεν εκμεταλλεύεται τα φυσικά του κάλλη για να λεηλατήσει το θήλυ γένος αλλά κάνει προσεκτικά τις επιλογές του με γνώμονα το χιούμορ, την εγκεφαλική ιστοσυμβατότητα καθώς και το πόσο ταιριάζουν στην αστρολογία αλλά και στις γαστρονομικές επιλογές


Φήμες λένε ότι ο σαράντα φορές προπάππους του λέγονταν Κούρος και ήταν μοντέλο που πόζαρε στο Φειδία για να μπει η τρισδιάστατη εικόνα του, το άγαλμά του δηλαδή, στο Penthouse της μακρινής εκείνης εποχής, την Ακρόπολη δηλαδή κάπου δίπλα στις Καρυάτιδες.


Επίσης να προσθέσω ότι ο Μήτσος δε πιστεύει στη ιδέα της γυναίκας συντρόφου συζύγου, αλλά στην ιδέα γυναίκας εταίρας (όχι με τη ευτελή εξαγοράσιμη εκλαϊκευμένη έννοια) με την οποία μάχεται στα πεδία του έρωτα, στις αντιπαραθέσεις της καρδιάς με όπλα τα δυνατά συναισθήματα, τη λογική και το πάθος.




Ο Μήτσος περικυκλωμένος


















Ο ΥΠΟΙΚ full αυτοπεποίθηση



















Μήτσο, ας σε πειράζω, το ξέρεις πως σ' αγαπάω ρε μπαγάσα. Το γραφείο είναι άδειο χωρίς εσένα ρεεεεεειιιιιιι!!! Come back πίσω σου λέωωωω!!!




Υ.Γ Τα παραπάνω αποτελούν χιομοριστικοφανής έμπνευση με πτυχές αλήθειας και κάθε ακοσκοπούν σε ένα και ΜΟΝΟ στόχο. Το ανεκτίμητο χαμόγελο σου Μήτσο!
Previous
Next Post »