Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Διαολεμένη Black Friday μας ισοπέδωσες κακούργα!

Δύο πράγματα περιμένουν οι Αμερικανοί κάθε Νοέμβρη. Οι μικροί ετοιμάζονται για το Halloween ενώ οι μεγάλοι αδημονούν για την Black Friday!!! Τη μέρα που γίνονται οι πιο απίθανες εκπτώσεις σε καταναλωτικά αγαθά. Κρατάει μόνο μια μέρα και όποιος προλάβει..!






Ω ναι! Έρχεται λοιπόν αυτή η μέρα του χρόνου που οι τηλεοπτικές κάμερες θα στήσουν το καρτέρι τους έξω από τα μεγάλα πολυκαταστήματα και θα καταγράψουν εορταστικές ουρές που θα εξαντλήσουν το αγοραστικό τους μένος για το προσεχή διάστημα!





Και ναι, όταν έχεις προγραμματίσει συγκεκριμένα δώρα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά γιατί να μη πάρει κανείς τώρα και να γλυτώσει κάποια χρήματα;











Προσοχή μόνο, όσοι βρεθείτε εκεί έξω μη μπλεχτείτε σε τίποτα επικές μάχες για την τελευταία τσάντα ή το τελευταίο μοναδικό απίστευτο τάμπλετ (λες και δε θα ξαναφτιάξουν) ή την τελευταία τηλεόραση στη τιμή φριτέζας!








Οι διαμάχες όπως ίσως έχετε δει στο youtube εξελίσσονται σε μάχες σώμα με σώμα και πάνω στην υστερία της διεκδίκησης ο πολιτισμός κάπου κάνει ένα τσιγάρο μέχρι να νικήσει ο πιο ...δυνατός.



Εν πάσει περιπτώσει, όλα αυτά μπορεί κανείς να τα αποφύγει και να αποφασίσει με την ηρεμία του από το σπίτι του, αν αξίζει ή όχι κάτι να αγοραστεί και να ψάξει και αντίστοιχα τις τιμές με άλλα μαγαζιά ώστε να βρει την καλύτερη τιμή!




Για χάρη της Black Friday αποφάσισα να κάνω ένα δικό μου Top 20 των επιλογών που βρήκα ψάχνοντας στα ιντερνετικά μαγαζιά Evans CyclesChain Reaction UkWiggleRibble που βάλαν ΠΟΛΛΕΣ αληθινές προσφορές.

Τα λινκ είναι μπερδεμένα οπότε ανοίξτε ότι σας φαίνεται ενδιαφέρον για να δείτε λεπτομέρειες στο αντίστοιχο store.

13.


Garmin Edge 1000 GPS Performance Bundle












15.


Ribble 7005 Audax Tiagra Black Friday




16.



Fulcrum Racing 3 Road Wheelset 2017






17.

Ghost Kato 3 Suspension Bike 2017

    • €1275.99
    • RRP €2169.49
    • SAVE 41%
  • FREE DELIVERY



18.

Bianchi Infinito CV Ultegra 2016 Road Bike


 



19.

Trek Procaliber 9.6 2017 Mountain Bike


 






20.

Ribble Aero 883 Disc BIKE BUILDER













                                          

Εγγραφή στο Newsletter του Blog Απογείωση

Αν όλα αυτά σου φάνηκαν ενδιαφέροντα, γράψου στο newsletter του blog Απογείωση στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα άρθρα.














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ :




























Previous
Next Post »