Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Flat Earthers ρε φίλε, η πιο βλαμμένη έκδοση ανθρώπου που έχει βγειιιιι!!!

Flat Earthers ρε φίλε, η πιο βλαμμένη έκδοση ανθρώπου που έχει βγειιιιι!!!



ΙιιιιιιιΙΙΙΙΙ, να τους παρθούν πίσω ΤΩΡΑ τα απολυτήρια Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και να επαναλάβουν τώρα ΟΛΕΣ τις τάξεις καθώς και το στρατιωτικό τους μέχρι να στρώσουν.

Δε μιλώ για τις λίγες εξαιρέσεις που ...διέρρευσαν στα ΤΕΙ/πανεπιστήμια από την αναίσχυντη κατάργηση της βάσης του 10. Αυτοί να ξεκορνιζάρουν τα μόνα πτυχία που κατά λάθος πήραν πότε και να επιστρέψουν στους εργοδότες τους τις απολαβές τους. Οι φόροι που πληρώθηκαν/ένσημα που σημειώθηκαν παραγράφονται όλα.

Αλλαγή εγκεφάλου!!!!

Τώρα!1!1!



Η γη από 115χλμ μας λένε ΔΕΝ έχει καμπύλη και ο ορίζοντας είναι στο ύψος των ματιών μας



Δυστυχώς αλλαγή πλανήτη δε μπορεί να εφαρμοστεί γιατί πιστεύουν ότι υπάρχει ένας θόλος από πάνω μας που δε μας επιτρέπει να πάμε ....ΠΟΥΘΕΝΑ.

Πιστεύουν ότι δεν υπάρχει παρατηρήσιμη καμπύλη της γης όσο ψηλά κι αν ανέβει κανείς, είτε 5 είτε 15 είτε 100χλμ.
Πιστεύουν ότι ζούμε σε μια ΓΗ σχήματος πίτσα με crusth crunch γέμιση την Ανταρκτική γύρω γύρω για να μη χύνονται οι ωκεανοί.
Πιστεύουν ότι ...ο ήλιος και η Σελήνη περιστρέφονται σε σπειροειδή κίνηση από τον Τροπικό του Καρκίνου μέχρι τον Τροπικό του Αιγόκερου και πάλι τούμπαλιν.
Πιστεύουν ότι ...το διάστημα, ο άστρικός θόλος γυρίζει γύρω μας και όχι εμείς γύρω από τον ήλιο και όλο το ηλιακό μας σύστημα στον Milky Way Galaxy.
Πιστεύουν ότι η βαρύτητα δεν υπάρχει αλλά υπάρχει στη θέση της η πυκνότητα των υλικών σε συνδυασμό με την πλευστότητα τους.
Πιστεύουν ότι ο Ήλιος και η Σελήνη έχουν πολύ μικρό μέγεθος και είναι πολύ κοντά μας, ενώ περιστρέφονται στα 3000 μίλια ψηλά.
Πιστεύουν ότι είμαστε το κέντρο του σύμπαντος, αποτέλεσμα δημιουργίας μιας ανώτερης ευφυούς αρχής και δεν προήρθαμε από τα αποκαΐδια που σκορπίσανε στο σύμπαν όταν από το απόλυτη ανυπαρξία γεννήθηκε κάτι μέσω ενός big bang που όμως δε το πυροδότησε κανείς.
Πιστεύουν ότι επί 500 χρόνια από εποχής Κοπέρνικου (Μασόνος), οι Free Massons, οι Ιλουμινάτοι και ένα ποτ πουρί κάστας των Ελίτ του κόσμου, όλοι αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι που κολλάνε στις θεωρίες συνομοσίας, ελέγχουν επιστήμη, θρησκείες και κυβερνούν τον πλανήτη βάζοντας κυβερνήσεις και βασιλιάδες μαριονέτες να τρέχουν την παράσταση.

Πιστεύουν ότι το σχέδιο αλλαγής από Γαιοκεντρισμό σε Ηλιοκεντρισμό, τη θεωρία εξέλιξης του Δαρβίνου που ταιριάζει με τη Θεωρία του Bing Bang (πολλές θεωρίες) που ξεκίνησε από εποχή Κοπέρνικου, είχε στόχο να ταράξει τη σημαντικότητα της αξίας και της ζωής του ανθρώπου και από την άλλη να τον κανει να νιώθει ασήμαντος, ένας κόκκος σκόνης μέσα σε ένα άπειρο διάστημα γαλαξιών.


Τόσα και τόσα περίεργα πιστεύουν...



Flat Earthers. Ε όχι, δεν είναι μια φρέσκια θεωρία, κι άλλοι λαοί είχαν αυτό το μοντέλο. Μέχρι που ήρθε η Nasa.



Hellooooo,  why the fuck πληρώνουν οι Αμερικάνοι τόσα μύρια τη Νάσα αν όχι για να σώσουν την ανθρωπότητα στέλνοντας στο διάστημα ανθρώπους κάνοντας τους, τους εξωγήινους άλλων κατοικίσιμων πλανητών διαιωνίζοντας μας ως είδος και εκτός Γης?


Και ... μια εννοιολογική σύγκρουση που προκαλεί η λέξη "εξωγήινος". Οι εξωγήινοι δεν είναι αυτοί που ζουν έξω από τη ΓΗ? Έξω από αυτή δε ζούμε? Ωχ, εμάς εννοούν!!!!!

Α Παναϊαααα'μ   Παναϊα μμμμ!!!!!!  (δε μπορώ να κάνω κυπριακή προφορά στο γραπτό, αλλά φανταστείτε το)


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ φυσικά, είναι το ...σημαντικότερο κομμάτι αυτής της ανάρτησης και ίσως και τα πιο σημαντικά 3μιση λεπτά που περάσατε αυτό τον μήνα!



Σου άρεσε η ανάρτηση?
Διέδωσε και σώσε κι εσύ έναν Γήινο πριν γίνει ...επιπεδογήινος!!!





Τι? Θέλετε κι άλλο?


Οκ παλικάρια και χορεύτριες μου...

Αντί για το  S89E43 του Game of Thrones για απόψε καθίστε στον καναπέ σας, πάρτε ποπ κόρν και δείτε 21 απαντήσεις στις 21 πιο συχνές ερωτήσεις που μπορεί να σκεφτεί κανείς όταν θέλει να εξετάσει την πιθανότητα του "Θα μπορούσε πράγματι να είναι επίπεδη η Γη; Πως εξηγούνται όλα όσα ξέρουμε και γνωρίζουμε σε αυτό το μοντέλο"






Αντέχεις κι άλλο?

Χα, φαίνεται είσαι γερό καρύδι και ακόμη δεν έχει κάνει ΠΟΠ ο εγκέφαλος σου σα καλαμπόκι σε κατσαρόλα με τα υπόλοιπα ποπ κόρν.
Ωραία.
Αν θες να ...ΚΑΕΙΣ ολότελα και είσαι σίγουρος για το FORMAT C: που θα υποστείς εξερεύνησε -ΜΕ ΔΙΚΗ σου φυσικά ευθύνη στους παρακάτω συνδέσμους.






Disclaimer προς συζήγους/συγγενείς : Αγάπες μου, το ταίρι σας είχε ροπή να γίνει Flat Earther, δε φταίω εγώ, προσπάθησα να αποθαρρύνω να τα ψάχνουν όλα αυτά τα μυστήρια-

Previous
Next Post »

5 σχόλια

Click here for σχόλια
Unknown
admin
19 Ιανουαρίου 2018 στις 3:20 μ.μ. ×

καποιος κοπηκε στην εκθεση..

Reply
avatar
Flyer
admin
19 Ιανουαρίου 2018 στις 3:31 μ.μ. ×

TI ΣΑΝΟ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ; ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ....ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

Reply
avatar
31 Μαρτίου 2018 στις 12:53 π.μ. ×

Κάποιος στη μετάφραση ;-)

Reply
avatar
SAK
admin
22 Μαΐου 2020 στις 10:39 μ.μ. ×

ΧΑ ΧΑ.FLAT EARTHERS.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΩΡΕ ΣΥ;
Α ΚΑΛΑ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ.
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΟΛΟΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ALIENS ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ (ΧΤΥΠΑΓΑΝΕ);
ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΠΙΤΣΑΣ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
ΕΙΠΑΜΕ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΜΠΑΛΑΣ,ΜΕ ΚΛΙΣΗ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΠΕΠΛΑΤΥΣΜΕΝΗ ΚΑΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ.
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ,ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΤΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΕΧΕ.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ,Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΑΠΩΞΩ.
ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.

Reply
avatar
24 Μαΐου 2020 στις 1:12 π.μ. ×

Είναι ολοφάνερο ότι δεν έχουν πάει σχολείο. Άκου εκεί να ζητάνε και πάλι να χαλάσουμε άπειρα δις να ξαναπάμε πάλι στη Σελήνη επειδή έχουμε 50 χρόνια. Μια φορά δεν ήταν αρκετή? τι δεν πιστεύουνε δηλαδή? Εδώ η ανθρωπότητα μαστίζεται από τόσα δεινά, βλέπε κορωνοϊός για παράδειγμα. Καλά που η αποστολή του Artemis πήρε αναβολή για 2028, να προλάβουμε λίγο να ανασυγκροτηθούμε στα πλανη-τικά μας οικονομικά αλλά και να ξαναφτιάξουμε πάλι όλα τα συστήματα για να πάμε και πάλι εκεί. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε με τεχνολογία του 69. Τι κι αν δούλεψε 6 φορές επιτυχώς? Άσε μη γίνει κανένα καμπούμ όπως στο challenger ή το columbia.
Και όσο για την επιστήμη, φυσικά και κάνει σταθερά βήματα μπροστά και μάλιστα το κάνει σχεδόν πάντα ατενίζοντας και στην κατεύθυνση της προόδου.

Reply
avatar