Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Κανείς δεν θέλει να του χαλάνε τον ύπνο

Και ποιος θέλει να του χαλάνε το ύπνο?
Κανείς που θέλει να συνεχίσει να μένει σε ύπνωση επ΄ αόριστο πάντως.











Το αίτιο αυτής της κατάστασης, της κατ'επιλογής παραμονής σε ύπνωση είναι η απροθυμία να αναλάβει να δει και να επεξεργαστεί τα όσα διαδραματίζονται και να βγάλει μόνος του συμπεράσματα. Να...παρατηρήσει, να πάρει το χρόνο του και να σκεφτεί. Αυτά τα δυο φαινομενικά απλά πράγματα. Και το χειρότερο είναι ότι έπειτα θα πρέπει να αναλάβει κάποια δράση μετά από την επακόλουθη αφύπνιση η οποία θα φέρει μια νέα διανοητική κατάσταση.



Οπότε όσο κι αν θες εσύ κι καθένας εκεί έξω να παραμένει σε ύπνωση, κάποιοι άλλοι υλοποιούν τα σχέδια τους , που αφορούν τη ...δικιά τους ζωή.

Δείτε όσο υπάρχουν τα βίντεο αλλά και τα κανάλια που τα φιλοξενούν (καθώς πολλά τέτοια διαγράφονται και πρέπει να τα αναζητήσει κάποιος σε άλλες πλατφόρμες φιλοξενίας βίντεο χωρίς λογοκρισία.










Φυσικά θα βγουν και πάλι όσοι είναι ταυτισμένοι με την κυρίαρχη mainstream κατάσταση που καθοδηγείται από τους ίδιους οργανισμούς και ανθρώπους σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω ΜΜΕ και Social Media που μιλάνε παπαγαλίζοντας τα ίδια λόγια που ακούνε στο γυαλί, με την ίδια επιχειρηματολογία εφοδιασμένοι με τις ίδιες λογικές πλάνες.

Άνθρωποι με σπουδές και πτυχία που απέτυχαν να δια-μορφώσουν δική τους άποψη για το τι γίνεται εκεί έξω. Άνθρωποι που ζουν αντλώντας λίγο ακόμη φόβο, πλήρως συμμορφωμένοι σε αυτού του είδος τον εθισμό.
Previous
Next Post »