Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Long Run

Long Run!

Αυτή την ορολογία την είχα προσέξει αλλά δεν την πολυκοίταξα καθώς δεν αφορούσε τη ποδηλασία. Πιο πολύ θα μου τραβούσε τη προσοχή το "Long Ride 🚴🏼" παρά το long run. Τώρα τελευταία την είδα πάλι στο Instagram, ενώ την ανέφερε ο μαραθωνοδρόμος παιδίατρος μας συζητώντας για τις προπονήσεις και τα αθλητικά δρώμενα.
Βέβαια πάντα άλλαζα κανάλι, πως πατάμε το κουμπί για το επόμενο στο τηλεκοντρόλ; Κάπως έτσι έστρεφα τη προσοχή μου στο αμέσως πιο ενδιαφέρον θέμα που θα μπορούσε να είναι η συντήρηση ενός ξύλινου σκάφους ή το ασβέστωμα μαντρότοιχων. Οτιδήποτε άλλο δηλαδή!

Τώρα όμως... μετά τα πολλά "πεντάρια" τρεξίματα και δυο δεκάρια αρχίζω και μιλάω κι εγώ για long Run φυσικά όλα αυτά στο πλαίσιο προπονήσεων για το μεγαλύτερο "λογικό" Long Run στην Ελλάδα, τον Μαραθώνιο της Αθήνας.


Λέω "λογικό" καθώς υπάρχουν και κάτι άλλα υπέρ...λονγκ μακριά σα σεζλόνγκ ως τη ..Σπάρτη! Και μιλάω φυσικά για το Σπάρταθλον που είναι 250κμ...!

Ας μη ξεφεύγω, πλατιάζω και ταξιδεύω σε άλλο πλανήτη όμως. Ας μείνω στον εδώ. 

Long run τα Σάββατα, προπονήσεις μεσοβδόμαδες και μετράω μέρες για το Νοέμβρη... Όχι πολλες, 107, 108; 

Και τώρα τα δύσκολα. Τι τρώς, τι πίνεις και πόσο στη διάρκεια ενός long run. Δε ξέρω αλλά για αρχή θα κάνω ότι έκανα στις ποδηλατάδες ως εδώ δίπλα ... στο Σούνιο και ...βλέπουμε..!

Previous
Next Post »