Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

On this day

On this day, νέα λειτουργία του fb. Με ενδιαφέρον το πρωτοείδα για να είμαι ειλικρινής.

Για μέρες, βδομάδες για την ακρίβεια, σαν μια ιεροτελεστία, ανοίγοντας το fb κοίταζα πριν από οτιδήποτε άλλο το τι "συνέβη" προηγούμενες χρονιές στον τοίχο μου πράγμα που αντικατοπτρίζει του τι σύνεβη και σε εμένα καθώς το προφίλ που διατηρώ δεν είναι ειδησεογραφικό ή γεμάτο βιντεοκλίπ. Κατά πλειοψηφία δημοσιεύω δικά μου πράγματα, βιντεοκλίπ, φωτογραφίες, μέρη που βρέθηκα, συνδέσμους για τις εδώ αναρτήσεις και άντε καμιά ατάκα στη χάση και στη φέξη.

Κάποιες μέρες στο on this day δεν υπήρχε κάτι. Όχι ότι δεν έγινε φυσικά. Απλά δεν κοινοποίησα κάτι. Σε άλλες όμως μέρες υπήρχαν. Δε λέω, με ταξίδευε πίσω στο χρόνο αυτή η διαδικασία και φέρνει αναμνήσεις από το που ήμουν και τι έκανα πριν χρόνια.




Με έπιανε όμως και νοσταλγία. Περισσότερος ελεύθερος χρόνος, πιο νιάτο αν και τώρα μπορώ να πω ότι έχω καλύτερη υγεία και ευεξία ως πέτρα που κυλά και αρνείται να χορταριάσει. 
Περισσότερες εξόδοι, βόλτες και καφέδες εδώ κι εκεί.
Το χειρότερο;;; Ταξίδια. Αυτό που τώρα είναι απίθανο και εξαιρετικά δύσκολο κάποτε γινόταν με τόση ευκολία. Κλείναμε ένα δωμάτιο στο Ναύπλιο με το αμόρε, πετάγαμε δυο ρούχα σε ένα σακίδιο, βενζίνη και φεύγαμε.

Εκτός από τη νοσταλγία και μοιραία τις συγκρίσεις τότε και τώρα υπάρχει και κάτι βασανιστικά χειρότερο από τα άλλα. Τα ταξίδια στο εξωτερικό!!!

Ωραίες εποχές.

Και τώρα φτάνει 23 Δεκέμβρη και τσούπ βλέπεις το τσεκ ιν στο Αεροδρόμιο τόσα έτη πριν. Φτάνει 24 Δεκέμβρη φωτογραφίες από Πλάθα Μαγιόρ στη Μαδρίτη. 25 Δεκέμβρη καυτή σοκολάτα με τσούρος (κάποιο ξαδέρφι της τουλούμπας εν Ισπανία).

Δε διαφωνώ με τις ανασκοπήσεις, εξάλλου διατηρώ αρχείο φωτογραφιών και βιντεοκλίπ γιαυτό ακριβώς το λόγο, για να επιστρέφω στα παλιά όποτε το θέλω.
Αλλά να τις δω και να κάνω εγώ την ανασκόπηση των περασμένων ετών. Όποτε νιώθω ότι έχω την όρεξη. Το να τα σερβίρει όμως το fb είναι κάτι που δεν θέλω.

Στενός κορσές αυτές οι καινοτομίες του fb..! Όπως και το ίδιο ως γνωστόν.

Αυτά. Διαμαρτυρήθηκα. 

Και τώρα ας κάνω κάτι ενδιαφέρον. Τι θα έχω να θυμάμαι του χρόνου στο on this day???

Previous
Next Post »

1 σχόλια:

Click here for σχόλια
mahler76
admin
11 Ιανουαρίου 2016 στις 12:10 μ.μ. ×

Νομίζω πως και χρόνο να κλείσω στο φου-μπου πάλι δεν θα έχει κάτι να μου δείξει αυτό. Δεν ποστάρω και τίποτα προσωπικό μέχρι στιγμής...

Congrats bro mahler76 you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar