Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Βοηθάμε την αγγελική μορφή Σωτηρία να Απογειωθεί και να πετάξει ως την Ελβετία;;;


Τι λέτε; Βοηθάμε το εικαστικό έργο "Σωτηρία" του Παναγιώτη Γαρίδη και του Δημήτρη Δεβούρου να απογειωθεί?










(Update)
Το έργο ψηφίστηκε μαζικά από τους επισκέπτες και έφτασε στη 2η θέση με 7700+ ψήφους. Σε λίγες μέρες αναμένεται η τελική ετυμηγορία καθώς θα συνεξεταστεί μαζί με την ψηφοφορία των ανθρώπων και η βαθμολογία από καλλιτεχνική επιτροπή.



Άλλο ένα clickable little miracle είναι σε εξέλιξη και ο φίλος μου Παναγιώτης Γαρίδης συμμετέχει με τον συνδημιουργό Δημήτρη Δεβούρο σε ένα διαγωνισμό του καναλιού της έκθεσης "The Walking Dead" του καναλιού Fox.

Το έπαθλο για τον νικητή είναι η συμμετοχή σε επόμενη φάση του διαγωνισμού στην ...Ελβετία.


Τι λέτε; Τους βοηθάμε?
Η ψηφοφορία είναι πολύ απλή.
Απλά πατάμε το σύνδεσμο ΕΔΩ, συμπληρώνουμε όνομα και email (προσωπικά έβαλα το 2ο μου email που έχω για  διαγωνισμούς και εγγραφές σε ενημερώσεις κλπ)





Το έργο και η περιγραφή του από τους δημιουργούς του :

ΣΩΤΗΡΙΑ 
Η μεγαλύτερη απειλή για το ανθρώπινο είδος είναι ο ίδιος ο άνθρωπος. Στην πορεία του πάνω στην γη πάλεψε πολλές φορές για την σωτηρία του. Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί , ακόμα και όσοι βρίσκονται στο κατώτερο σημείο της ύπαρξης τους , φτάνει η στιγμή που αναζητούν μια ανώτερη δύναμη, είτε αυτή έχει σκοπό την εξέλιξη , είτε την λύτρωση.

Ο από μηχανής θεός εμφανίζεται συχνά απρόσκλητος, επεμβαίνει και αποφασίζει, ακόμα και αν το κάνει με τρόπο δυσνόητο για τον άνθρωπο. 

Το ίδιο βλέπουμε και στο έργο "ΣΩΤΗΡΙΑ" μια αγγελική μορφή που η προθέση της είναι άγνωστη. Αφήνουμε στη διάθεση του κοινού την τελική έκβαση.














Τι λέτε; Τους βοηθάμε?
Η ψηφοφορία είναι πολύ απλή.
Απλά πατάμε το σύνδεσμο ΕΔΩ, συμπληρώνουμε όνομα και email (προσωπικά έβαλα το 2ο μου email που έχω για  διαγωνισμούς και εγγραφές σε ενημερώσεις κλπ)


Previous
Next Post »