Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Ο γύρος της Αθήνας 2011 με ποδήλατο, τρέλλα και άφθονο πετάλι!

Πριν κάποιους μήνες  αρχές Σεπτέμβρη άρχισα να κάνω λίγο στατικό ποδήλατο για να ξεσκουριάσω λιγάκι. Έκανα κάποιες μέρες από 5, 7 ως και 15 km (σύμφωνα με το μετρητή του στατικού). Εκείνες τις μέρες είχε το ποδηλατικό γύρο Αιγάλεω - Χαιδάρι - Αγία Βαρβάρα. Η καλή μου έφερε μια αφίσα-πρόσκληση της εκδήλωσης και... έβγαλα το ποδήλατο του Σωτήρη απο την αποθήκη και... μέ ένα απλό φούσκωμα και αρκετό ξεσκόνισμα το έκανα και πάλι "επιχειρισιακό"!!!






Λίγα km ο ποδηλατικός γύρος με μια μεγάλη ανηφόρα όμως, την Καβάλας. (μεγάλη για κάποιον που έχει να κάνει 10 χρόνια ποδήλατο) Παρόλα αυτά το πάλεψα να μη μείνω πίσω. Είναι και θέμα τιμής βλέπετε... Ενώ αν με μάζευε το ΕΚΑΒ θα ήταν καλύτερα θα μου πεις? Οχι, αλλά όταν είσαι ξεροκέφαλος από μικρός έτσι και θα είσαι πάντα!

Διαδρομή ποδηλατικού γύρου 2011 Αιγάλεω - Χαιδάρι - Αγίας Βαρβάρας


Βρήκα και ένα συνάδελφο με το γιό του και ήταν αρκετά καλά η όλη εμπειρία. Μεγάλοι μικροί όλων των ηλικιών, ανεξάρτητα από το τι ποδήλατο είχαν, ακριβό φτηνό, παλιό καινούργιο, ήταν εκεί και δώσαν το παρόν σε μια "ανάγκη" που έχουμε όλοι.
Μια πόλη με περισσότερη ποιότητα ζωής, με ποδηλατόδρομους, με συνθήκες που κρατάνε το κόσμο έξω να χαίρεται το ύπαιθρο και όχι να τον κλείνουν στους 4 τοίχους εγκλωβισμένο.


Οι μέρες περάσαν, οι βόλτες αυξηθήκαν μαζί με την αντοχή μου στο πετάλι και ξεθάρρεψα αρκετά ώστε να συμμετάσχω και στον Ποδηλατικό γύρο Αθήνας 2011 τον οποίο καταευχαριστήθηκα...
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ποδηλάτες, κάποιοι λένε για 15000, εγώ είχα το νούμερο 31χιλιάδες και κάτι...

23 km η διαδρομή... καλή βόλτα!!! :-)

Άφθονο οπτικοακουστικό υλικό από εκείνη τη μέρα όλο μαζεμένο στο παρακάτω βιντεάκι :

Enjoy!!! :-)






Previous
Next Post »