Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Μια Τετάρτη στις Περιστεροπεταλιές

Τετάρτη βράδυ. Μια Τετάρτη. Δεν έχει σημασία πoιά. Κάθε Τετάρτη μοιάζει και κάθε Τετάρτη είναι μοναδική. Διαφορετική διαδρομή, διαφορετικές συνθήκες, διαφορετικά συναισθήματα.

Βγάζω το κινητό από τη μπρίζα.  Έτοιμο να γράψει τη διαδρομή.  Η φωτογραφική μηχανή σε μια τσέπη.  Ψάχνω το παγούρι μου, το γεμίζω δροσερό νερό, βουτάω και  το τσαντάκι με την εφεδρική σαμπρέλα και 2 κλειδάκια Alen μη τυχόν κάτι χρειαστεί σφίξιμο στη πορεία.

Γάντια, μανταλάκι για το πατζάκι, κράνος και είμαι έτοιμος.

Έχω ήδη ξεκινήσει για μια ακόμη βραδινή διαδρομή στη πόλη...




...

Μετά από αρκετές λήψεις, κακές μέτριες και λίγες καλές διαφορετικές μέρες, συγκέντρωσα το υλικό για αυτό το βιντεάκι. Λίγη ηλεκτρονική κοπτοραπτική στον mac και βγήκε το αποτέλεσμα. Και τώρα που τελείωσε το μοντάζ και δημοσιεύτηκε το βίντεο συνειδητοποιώ ότι... απλά κρατούσα το κουτί και έκλεψα με τη μηχανή μου λίγο από το δικό τους φως. Κατά βάθος  οι πρωταγωνιστές σε αυτό το βίντεο είναι οι οδηγοί, οι διοργανωτές, οι κόφτες και μια θάλασσα από πυγολαμπίδες που δίνουν λίγο φως σε μια πόλη που παλεύει με το σκοτάδι...


Previous
Next Post »

4 σχόλια

Click here for σχόλια
ckarelio
admin
1 Απριλίου 2012 στις 10:35 π.μ. ×

Πολύ ωραίο το βιντεάκι, μαγευτική η εικόνα με την θάλασσα απο λαμπάκια και επίσης βλέπω υπάρχει και μεγάλη συμμετοχή :-)



Καλό μήνα και καλές ορθοπεταλιές!!!

Reply
avatar
1 Απριλίου 2012 στις 10:26 μ.μ. ×

Καλό μήνα Χρήστο! Η συμμετοχή μεγαλώνει όσο θα πλησιάζει το καλοκαίρι... Τελευταία φορά ήταν μια 200άδα ποδηλάτες αλλά έχω τύχει και το Νοέμβρη κάποια Τετάρτη ήταν ...αμέτρητοι...!

Reply
avatar
Venea
admin
2 Απριλίου 2012 στις 10:30 μ.μ. ×

Ζηλεύω.....θέλω και εγώ ποδήλατο!!! Θα μου πάρεις?? Σε λίγο καιρό... :-))

Reply
avatar
ckarelio
admin
3 Απριλίου 2012 στις 8:39 μ.μ. ×

Θα πάρετε και 2 μικρά, με βοηθητικά ροδάκια... :PPP

Reply
avatar