Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Find Your TRI Travel Friend και πήγαινε στους αγώνες οικονομικά





Πως θα σας φαίνονταν να μπορούσατε να βρείτε άλλους τριαθλητές που θέλουν να ταξιδέψουν προς τους αγώνες και επιθυμούν να μοιραστούν τα έξοδα?

Κάτι που θα βοηθούσε όσους δεν έχουν αυτοκίνητο ή όσους έχουν αλλά δε θέλουν να κάνουν ταξίδι μόνοι τους!










Μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό  : 







Ακολουθεί μια λίστα με τους επόμενους αγώνες τριάθλου/διάθλου/aquathlon του 2017 αναρτημένους στην FB σελίδα των Triathlon Friends Greece η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί
για να δηλώσει κάποιος επιθυμία να ταξιδέψει σε άλλο όχημα ως επιβάτης ή για να δηλώσει κάποιος ότι διαθέτει ελεύθερη θέση και την προσφέρει σε κάποιο τριαθλητή.

Η λειτουργία είναι απλούστατη. Βλέπετε από τη λίστα τον αγώνα που σας ενδιαφέρει να πάτε με παρέα και πατάτε ένα κλικ στα σχόλια, στο like button ή στο share. Αυτό σας επιστρέφει στην ανάρτηση μέσα στο fb στο αντίστοιχο post για να αφήσετε σχόλιο (απαιτεί σύνδεση με το λογαριασμό σας στο fb)

Εννοείται όσοι ταξιδέψουν οφείλουν να μοιραστούν τα έξοδα μετακίνησης.

(Προσοχή μην αφήνετε δημόσια στα σχόλια τα τηλέφωνα σας, μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος και την αρχική επικοινωνία συνεχίστε την συνομιλία σας μέσω προσωπικών μηνυμάτων)


Μετά την απόθεση σχολίων σε ένα αγώνα θα φαίνεται και ο αριθμός σχολίων (αν υπάρχουν) . Για παράδειγμα μετά από ένα σχόλιο εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα φαίνεται κάπως έτσι :



Ενώ πατώντας πάνω στο κουμπί του σχολίου μας οδηγεί μέσα στην ανάρτηση στο FB για να δούμε το σχόλιο από πιο χρήστη είναι :




Τέλος μια ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ χρήσιμη πρακτική για τους αγώνες που έρχονται και μας ενδιαφέρουν είναι να ενεργοποιήσουμε τις ειδοποιήσεις όπως δείχνει η παρακάτω εικόνα :



Έτσι με το που αφεθεί το πρώτο σχόλιο για τον αγώνα θα μπορεί κάποιος να λάβει έγκαιρα μια ειδοποίηση και να ανταποκριθεί !!!




Υπόψιν είναι ανοικτές ΚΑΙ οι κοινοποιήσεις στις αναρτήσεις αυτές που μπορεί να κάνει κατευθείαν κάποιος αθλητής αφού αφήσει το σχόλιο του!



ΥΓ1 Η λίστα θα ανανεώνεται ώστε να μένει πάνω πάνω ο επόμενος αγώνας.
ΥΓ2 Αν δείτε λάθος ημερομηνία ή οτιδήποτε με ελειπή ενημέρωση στείλτε ένα μύνημα να διορθωθεί!
 ΥΓ3 Enjoy!
Για τους Triathlon Friends,
Γιώργος Κοντογιάννης













Από κοινή μετακίνηση στη Ψάθα με φίλους τριαθλητές ! :-)

Αν βρήκες όλα  αυτά χρήσιμα κι ενδιαφέροντα και θες να μαθαίνεις ότι νεότερο ετοιμάζεται εδώ στο Hangar του Blog απογείωση πάτα ΕΔΩ για να εγγραφείς στο newsletter !  (το κουμπί εγγραφής είναι στο τέλος της σελίδας που ανοίγει μετά από ένα σύντομο intro για το ποιος/που/πότε)



Διαβάστε Ακόμη :



Previous
Next Post »