Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Όταν πιάνει ο ανήφορος κατεβάζεις ταχύτητα

Εεεειιι!
Τι κάνεις μοναδικέ αναγνώστη?
Εύχομαι να είσαι καλά! Δε μπορώ να πω καλό χειμώνα γιατί έξω σκάει ο τζίτζικας και ο ιδρώτας στάζει από το πρώτο βήμα έξω..



Έκανα ένα μεγάλο διάλλειμα από όλους και όλα σαράντα περίπου μέρες τώρα μέχρι που ήρθε αυτό το email σήμερα και με ταρακούνησε.








Γιώργο καλή σου μέρα.
Ελπίζω το μήνυμα μου να σε βρίσκει καλά στην υγεία σου.
Ευελπιστώ να έχουμε σύντομα νέα σου, γιατί οι αναρτήσεις σου
Στον ιστότοπό σου μας έχουν λείψει.
Καλή σου μέρα.
Αναγνώστης (δεν έχω την άδεια του να βάλω το όνομα του)



Είναι ωραία να ξέρεις ότι κάποιος, έστω κι ένας εκεί, αναρωτιέται τι κάνεις!!!  


Όλα είναι οκ λοιπόν, όλα είναι under control! 

Απλά η ζωή έχει τους ρυθμούς της και δεν ορίζονται όλα από τη δικιά μας θέληση, δύναμη και διάθεση. Κι έτσι εκεί που έχεις πάρει φόρα και κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα με ικανοποιητική έκβαση, συμβαίνει ένας περίπλοκος συνδιασμός γεγονότων, εκπαιδευτικών εμπειριών του κάρματος θα έλεγα αλλά και αποτελέσματα δικών σου επιλογών και προσγειώνεσαι κάπως απότομα!

Το λεγόμενο και hard landing.


Ο Αύγουστος πέρασε κοντά στη θάλασσα αλλά με αποχή από το κολύμπι. Οι τσούχτρες του Κορινθιακού (Ντροπή σε όποιους ψαρεύον με αθερινόδιχτα και μειώνοντας απίθανα τους πληθυσμούς των ψαριών, διαταράσουν τη φυσική ισορροπία και κάνουν άλλα είδη να υπερπολαπλασιάζονται, στη περίπτωση μας... τσούχτρες.

Πάμε 3 φορές όλοι μαζί μια κατάρα να τους πάρει φωτιά το μίξερ τη μέρα των γενεθλείων τους και ας αναφωνήσουμε : SHAME  SHAME SHAME on YOU bastards)

Έτσι με τόσες τσούχτρες ήταν αποτρεπτικό το πλάνο να βγω για κολύμπι και να γυρίσω πίσω σα το παιδάκι της michelin τούμπανο από τα φουσκώματα...
 Το ποδήλατο δε το πήρα μαζί μου οπότε έμεινε το τρέξιμο ως άσκηση!


Έκανα  4 η 5 μισάωρες προπονήσεις την εβδομάδα κι αυτές με ένα όριο τα 20χλμ τη βδομάδα. Ο συνδιασμός λίγων ωρών εβδομαδιαίως αερόβιας άσκησης, Αυγουστιάτικης κρεπάλης με τα φαγητά της μαμάς, αλλάγή του πλάνου και κάποια ξενύχτια είχαν αποτέλεσμα το ...

έλα αναγνώστη μου, το ξέρεις ήδη :

Προσθέτωντας θερμίδες στο διατροφολόγιο ενώ παράλληλα κάνεις λιγότερες καύσεις θερμίδων λόγω μειωμένης γυμναστικής έχεις σαν αποτέλεσμα να ... παχύνεις!


Εντάξει, ας μη παραπονιέμαι, είχε και τα καλά του όλη αυτό το διάλειμμα και η αποχή. Ήταν ένας ...απλός μήνας χωρίς πολύ άσκηση. Είχα να περάσω έναν τέτοιο χαλαρό μήνα από το 2015, πριν αρχίσω το τρίαθλο.


Και τι μπορεί να κάνει κάποιος ένα μήνα με τις ώρες που δημιουργούνται χωρίς τις πολλές προπονήσεις?



Να διαβάσει :

Κωνσταντίνος Καρνάζης - Υπερμαραθονοδρόμος


Να κολυμπήσει : (με ένα ερωτηματικό κι αυτό. Sleep with one eye open κατάσταση όταν υπάρχουν τσούχτρες τριγύρω ...)







Να χαζέψει τα τοπία και να αναρωτηθεί ... ΠΩΣ στο καλό καμπυλώνει το νερό στους ωκεανούς γύρω από τον σφαιροπλανήτη μας? (βαρύτητα?)











Να πάει μια βόλτα στη Λευκάδα να χαζέψει τα kite surf στις γαλάζιες ακτές :




Να οδηγήσει :





Να ροματζάρει θαυμάζοντας τον ήλιο να απομακρύνεται στον ορίζοντα..










Σεπτέμβρης. Επιστροφή όμως στους στόχους. Get a grip and start all over !



Previous
Next Post »