Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Ironman VR3 - Duathlon μη λαλήσουμε από τον Παρανοϊό



Virtual Reality αγώνες από την Ironman? Ζούμε ήδη στο μέλλον?






Με τον Παρανοϊό να έχει γίνει πρώτη αιτία θανάτου στον πλανήτη και να έχουν ξεχαστεί όλες οι άλλες σημαντικότερες αιτίες θανάτου (Ισχαιμικά επεισόδια 9 εκατομμύρια, εγκεφαλικά 5,5 εκατομμύρια, μόλυνση του αέρα 4,5 εκατομμύρια παρακαλώ, 1.35 εκατομμύρια σε αυτοκινητιστικά και 5 εκατομμύρια από ασιτία, 800.000 από αυτοκτονίες μπλα μπλα μπλα, μη γίνω πολύ γραφικός, τα κρατάω τα στοιχεία για επόμενη ανάρτηση) ο πλανήτης έχει σταματήσει ΚΑΘΕ δραστηριότητα που προκαλεί κάποιου είδους ευχαρίστηση σε φυσικό επίπεδο.
Όχι πάρτυ ξέφρενα να το καταλάβω. Όχι club, μπουζούκια,ταβέρνες να το καταλάβω να συμμαζευτούμε μη διασπείρουμε τη πανδημία.

Όχι τρέξιμο στα πάρκα, όχι ποδήλατο στην παραλιακή, όχι κολύμβηση στη θάλασσα?

Από την άλλη Ναι στους ναούς του θεού του χρήματος τις τράπεζες, ναι στα σουπερμάρκετ?  Ευχαριστούμε που μας αφήνετε έστω να αγοράζουμε ακόμη τη τροφή μας. Ελπίζω να μη χρειαστεί να την περιμένουμε να πέφτει με αλεξίπτωτα στο μέλλον, αλλά για όλα σας έχω ικανούς.


Αμ το άλλο? Ο ιός αν στέλνεις sms ώστε να δίνεις ρεπόρτο ποιος είσαι, τι φοράς, που πας και που μένεις μάτια μου ΔΕΝ κολλάει! Οπότε ας στέλνουμε να είμαστε σίγουροι καλύτερα.




Λοιπόν μάγκες!
Θα κάψουμε ΚΑΘΕ ένα από τα τελευταία λειτουργικά εγκεφαλικά κύτταρα που υπάρχουν όσο ασχολούμαστε με τον παρανοϊό και την επόμενη μέρα που θα μας βρει όλους αρκετά φτωχότερους. Είμαι αισιόδοξος όμως, θα προσφερθούν απλόχερα οι τράπεζες όπως τις διασώσαμε, να μας διασώσουν με δάνεια, πιστωτικές και τελικά να ρουφήξουν ότι έχει μείνει στον καθένα, ότι αμπελοχώραφο, σπίτι στο χωριό, οτιδήποτε ακίνητο ή κινητό έχει κάποια αξία.

Ας κάνουμε κάτι άλλο για λίγο.  Ας ... προσποιηθούμε ότι όλα είναι ΟΚ και ας τρέξουμε ένα sprint δίαθλο!

Το Ironman Virtual reality spint duathlon είναι εδώ. Γράφτηκα και θα το δοκιμάσω. Για πλάκα. Το τελευταίο διάστημα τα τρεξίματα μου είναι εντελώς χαλαρά  Η συμμετοχή στο Ironman VR3 είναι προς το παρόν δωρεάν. Ποιος ξέρει, ίσως σε επόμενη φάση να προσφέρεται με κάποια μικρή συμμετοχή με αντιστάθμισμα φυσικά κάποιο αληθινό τσιγκάκι για τους συλλέκτες μετάλων:-)

Θα γραφτείτε ΕΔΩ --->   https://www.ironmanvirtualclub.com





Και ένα Teaser :



Previous
Next Post »