Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

If you are reading this, then you are the resistance.



If you are reading this, then you are the resistance.

Περνάμε σε εποχές terminator. Ο καιρός έρχεται.


















Κανάλια και σελίδες σβήνονται επειδή η γνώμη τους δεν εκφράζει την παγκόσμια "mainstream" καθοδηγούμενη άποψη που πρέπει να προωθείται στον κόσμο ώστε αυτός να παραμένει κοιμισμένος και να μην αντιδρά σε τίποτα. Αν δε το καταλαβαίνεις ότι σε θέλουν ένα αδρανής κομπάρσος, σκλάβος στο σύστημα που χρησιμοποιεί τους ανθρώπους ως σκλάβους με μια ψευδαίσθηση ελευθερίας τότε ... η κατήχηση σου ήταν αποτελεσματική.
Αν το καταλαβαίνεις ... Join the resistance και ενημερώσου καλύτερα για το τι γίνεται. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις καθώς η πληροφόρηση θα σε οδηγήσει σε καλύτερες μελλοντικές μη-σπασμωδικές αποφάσεις στο μέλλον.


Όσοι με ξέρουν ας κάνουν τον κόπο να δουν τα δυο κλιπ. Το ένα από Ελληνικό youtube κανάλι το οποίο έφαγε 2 strike σε δυο εβδομάδες μόλις άρχισε να εκφέρει αντίδραση στις λογικές πλάνες του παρανοϊού με τις οποίες το πλήθος διατηρείται σε βαθιά ύπνωση.

Το επόμενο είναι του Allegedly Dave, μιας πολύ ενδιαφέρουσας προσωπικότητας, άγνωστης στην Ελλάδα που έχοντας τη δική του κοσμοθεώρηση αρνούμενος τη μαζική πλύση εγκεφάλου που δεχόμαστε από τη μέρα της γεννησής μας η οποία συνεχίζεται στα cartoon, στον κινηματογράφο κλπ κλπ αγωνίζεται ενάντια στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και του δυστοπικού μέλλοντος που προετοιμάζουν τόσο μεθοδευμένα εκατοντάδες χρόνια πριν....


Θα με ενδιέφερε η άποψη σας στα σχόλια, ευχαριστώ.























Previous
Next Post »