Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Κυριακάτικη ανάπαυση ή εκτόξευση αδρεναλίνης?

Οι Κυριακές είναι φτιαγμένες για ανάπαυση. Η καλύτερη ανάπαυση όμως έρχεται μετά από μια ΤουβλοBrick (μεικτή συνεχόμενη προπόνηση 2 αθλημάτων) 40km ποδηλασίας και 3.5km τρεξίματος.

Τι θα έκανα τις Κυριακές αν δεν έκανα προπονητικές εξορμήσεις???


















Κοντά η μακριά, απαλά ή άγρια, μέρα ή νύστα... η κούρσα είναι η ακούραστη παρέα που δε θα σου γκρινιάξει και δε θα σου βουίζει στα αυτιά σου στη διαδρομή. (Όσοι έχουν ενοχληθεί από γκρίνιες κ βουητό θα κατανοήσουν, οι υπόλοιποι θα παρεξηγήσουν)
















Τα τοπία μετά την Ελευσίνα στην Παλιά Εθνική σε αποζημιώνουν με την θέα της θάλασσας να σε συντροφεύει σχεδόν συνέχεια. Ελάχιστες διασταυρώσεις, κανένα φανάρι και ελάχιστη κίνηση το πρωί της Κυριακής. Ιδανικές συνθήκες για μια δυνατή προπόνηση ή απλά μια βόλτα.











Και μετά το ποδήλατο???  Λίγο τρέξιμο!

Ο σκοπός αυτής της εναλλαγής είναι να συνηθίσουν τα πόδια στο τρέξιμο αμέσως μετά το ποδήλατο στη προσπάθεια εξομοίωσης συνθηκών ενός αγώνα τριάθλου που αλλάζουν οι μυϊκές ομάδες που χρησιμοποιούνται σε κάθε άθλημα.










Τα αποτελέσματα μόλις τελείωσα την Κυριακάτικη άσκηση : 





Το τριαθλητικό μου Polar έγραψε ότι ξεπέρασα το όριο της κούρασης και άγγιξα το (very strained)





















Σύμφωνα με το ρολόι θα χρειαστώ ως την Τρίτη χρόνο μέχρι να επανέλθω σε φυσιολογικά επίπεδα και να μπορέσω να κάνω μια επόμενη προπόνηση έχοντας χρονοαποθεραπευτεί 😑


Ουσιαστικά μου έδωσε ρεπό τη Δευτέρα κάτι που ούτως ή άλλως θα έκανα μετά από τέτοια προπόνηση. 
Οι αγώνες πλησιάζουν! ✨
Previous
Next Post »