Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Που να σου καεί το Garmin Vivosmart








Έρχονται τα γενέθλια σου, του βαλεντίνου και η επέτειος μαζι combo. Το αμόρε σε αφήνει να διαλέξεις το δώρο σου. Σούπερ.

Περνάς τέσσερις ημέρες στα site, στα φόρουμ, στις κριτικές του κοινού, στις αξιολογήσεις και τα συγκριτικά για να αποφασίσεις.








Φυσικά και δε καταλήγεις. Γιατί εκτός των άπειρων σχολίων που έχεις διαβάσεις δεν έχεις κατασταλάξει τι ακριβώς θέλεις. Άλλο πχ να πάρεις ένα activity tracker band και άλλο ένα γαμάτο Timex Ironman watch που μπάνισες στο χέρι μιας κοπέλας που νόμιζε ότι είναι το ρολόι του Τόνυ Σταρκ Ironman. Σε μωβ. Κοπελιά έλεος! Με αυτό κάναν είκοσι χρόνια προπονήσεις πολλοί για να πάνε στο Κόνα!

Λέω πολλά άγνωστα σήμερα μοναδικέ αναγνώςτη;;; 
Οκ, ας εξηγηθώ. Κόνα λοιπόν είναι η Μέκκα των τριαθλητών. Το μέρος που ιδρύθηκε το τρίαθλο και έγινε ο πρώτος αγώνας Ironman το μακρινό πολλά χρόνια πριν 1978.  Ας συμπληρώσω ένα κομμάτι ακόμη στο παζλ λέγοντας οτι βρίσκεται στο μεγάλο νησί της Χαβάη.

Φυσικά και δε φταίει η κοπελιά αλλά εγώ που βλέπω το τρίαθλο να με ζυγώνει από παντού με κάθε τρόπο έμεσο ή άμεσο. Και φυσικά άλλο που δε θέλω κι εγώ.
Τελικά διάλεξα τον high tech δρόμο και στα χέρια μου σύντομα έφτασε ένα
smart activity tracker που εκτός βημάτων, θερμίδων, χιλιομέτρων αλλά και παρακολούθηση ύπνου σου παρέχει ξυπνητήρι με δόνηση, σύνδεση με το κινητό και όλες τις ειδοποιήσεις που έρχονται στο κινητό στη μικρή του οθόνη  με σιωπηλή ειδοποίηση δόνησης. Σούπερ πρακτικό για να μην κρατάς συνέχεια ενα τηλέφωνο στο χέρι. Η πιο χρήσιμη λειτουργία που έχω βρει είναι ότι χειρίζεται μέσω Bluetooth  τα stop start play next previous κουμπιά στην εφαρμογή του κινητού όταν είμαι στο τρέξιμο και το τηλέφωνο είναι δεμένο στο μπράτσο.





 Πολύ ωραίο, πολύ λαμπρό. Το δείχνω σε φίλους, το παρουσιάζω σα γλάστρα σε διαφήμιση, το δοκιμάζω νύχτα μέρα πέντε μερόνυχτα και ΜπαΜ αρχίζουν τα θέματα. Στην αρχή δεν ανταποκρίνεται η οθόνη στους χειρισμούς. Μετά δεν γυρνάει τα μενού. Έπειτα μένει σταθερά να προβάλλει την ώρα... 
Καθόλου καλό σημάδι.
Τελικά το πήγα πίσω. Το κοίταξε ο τεχνικός και αποφάνθηκε ότι ανήκει στις DOA (dead on arrival) βλάβες αφού ήταν τόσο τόσο σύντομο μετά την αγορά. 

Οπότε περιμένω την αντικατάσταση με νέο καινούργιο του κουτιού....

Τόσο γκαντεμιά δεν είχε συμβεί ξανά με επώνυμο προϊόν...

Και μετά σιχτιρίζεις λίγο όλα τα μαραφέτια που βάλθηκες να μπλέξεις και ξανασκέφτεσαι :

Μήπως τελικά ήθελα το ρολόι το Ironman???

----------------------------


Για νέα Vivosmart ρίξτε μια ματιά εδώ στο σύνδεσμο ΕΔΩ 
SaveSave
Previous
Next Post »

3 σχόλια

Click here for σχόλια
GiveOrTake
admin
8 Απριλίου 2016 στις 4:30 μ.μ. ×

Τελικά άξιζε η αγορά του vivosmart? Ποια είναι η εμπειρία σου μέχρι στιγμής; Βασικά το έχω βάλει στο μάτι και εγώ για αυτό ρωτάω.

Reply
avatar
8 Απριλίου 2016 στις 6:51 μ.μ. ×

Καλησπέρα! Θα επανέλθω αναλυτικά με μια νέα ανάρτηση πολύ πολύ σύντομα!

Reply
avatar
28 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:56 μ.μ. ×

Τελικά βρέθηκα με ένα Vivosmart HR μετά από την αντικατάσταση και όλα καλά :-)

Reply
avatar