Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Garmin Vivosmart Hr Activity tracker για έναν αγώνα τριάθλου Half Ironman - AlmiraMan ?





ΜΠΟΡΕΙΣ να πάρεις το vivosmart HR και να κάνεις καταγραφή μιας δραστηριότητας που θα κρατήσει 6μιση ώρες συνεχόμενα?

Στοιχημάτιζα ότι είτε από μπαταρία, είτε από μνήμη θα σταματούσε η συσκευή.
Όχι όμως. Τα κατάφερε!











Η Απορία μου λύθηκε τον Μάη του 2016 σε ένα μεγάλο αγώνα τριάθλου.



Η πρώτη σκέψη ήταν να δοκιμάσω το ρολόι σε μια ολόκληρη μέρα στο σχολείο με εφημερία που δε παίρνεις ανάσα σε μαθήματα και διαλλείματα. Σκάλες, φωνές, πανικός της τάξης, οι παλμοί είναι συνέχεια ψηλά.







Το πήρα μαζί μου στο Almiraman πέρυσι το Μάη του 2016! Σε ένα αγώνα τριάθλου αντοχής εδώ λίγο πιο βόρεια. Κατηγορίας Half Iroman!  Ας ξεροβήξω τώρα κι ας συνεχίσω.  Μια βδομάδα αργότερα έκανα την ανάλυση εκείνης της ημέρας. Ύπνος λίγος. Το άγχος του αγώνα, οι ετοιμασίες και η πρωινή έγερση άφησαν μόνο 3μιση ώρες για ύπνο.  Όμως είχα χορτάσει ύπνους τελευταία δυο εικοσιτετράωρα οπότε δεν αποτέλεσε πρόβλημα αυτό.







Μου έκανε εντύπωση που έγραψε παλμούς στο κολύμπι. Πολύ πολύ ενδιαφέρον αυτό. Βέβαια θα πρέπει να συνεχίσω μερικές καταγραφές μέχρι να θεωρώ κάπως συνεπές αυτή τη λειτουργία η οποία δεν περιγράφεται κάπου στο επίσημο site ή σε παρουσιάσεις από άλλους χρήστες στο Internet.

καταγραφή παλμών ΚΑΙ στο κολύμπι



Εκεί που με βοήθησε πολύ ήταν στον ημιμαραθώνιο στο τέλος. Είχα στο νού μου να κοιτάζω παλμούς αλλά όχι ρυθμό. Γιατί ξέροντας ότι πηγαίνω αργά το να το βλέπω κιόλας δε βοηθά καθόλου τη ψυχολογία. Οπότε έμεινα να παρακολουθώ κάθε λίγο το τους παλμούς και τους κράτησα κάπου μεταξύ 140-155. Όχι περισσότερο. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να καώ περισσότερο εκείνη τη μέρα με μια υπερπροσπάθεια.



      
Και  μερικά screenshot από το Garmin Connect App για το πως κατέγραψε εκείνη την ημέρα, τις ώρες του ύπνου αλλά και τις ώρες του αγώνα που οι παλμοί ήταν στα ύψη.

Το συνολικό workout της ημέρας όπως καταγράφηκε στο Vivosmart ΗR μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ



Αναλυτικά τα επίπεδα παλμών εκείνο το 24ωρο.



Το αναλυτικό Review του Garmin Vivosmart HR μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

και μπορείτε να ρίξετε μια ματιά για νέα Vivosmart Hr στο σύνδεσμο ΕΔΩ

SaveSave
Previous
Next Post »