Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Triathlon Time Trial Bike - Τριαθλητικό ποδήλατο (UPDATED)Το φτηνότερο αξιοπρεπές τριαθλητικό / Time Trial που υπάρχει;;;

Αξίζει μια ματιά.


Ψάχνοντας για τριαθλητικά/Time Trial ποδήλατα βρήκα αρκετές αγγελίες μεταχειρισμένων ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ ποδηλάτων σε υψηλές τιμές.


Σε "επώνυμο" καινούργιο το οτιδήποτε είναι άπιαστο όνειρο καθώς κοστίζει περισσότερο από ένα μηχανάκι 200cc.


Και τι χρειάζομαι ως ερασιτέχνης τριαθλητής?


Ουσιαστικά θέλω κάποιο τριαθλητικό ποδήλατο  προπονήσεις τριάθλου/αγώνες τριάθλου και ίσως και κάποιο αγώνα χρονόμετρου σε βάθος χρόνου.
Έτσι ώστε να βγάλω τις αερόμπαρες από το βασικό μου ποδήλατο δρόμου, να σηκώσω λίγο το τιμόνι πιο ψηλά και να το φέρω σε μια πιο άνετη θέση για τα Brevets και για προπονήσεις/αναβάσεις/διαλλειματικές.

Έτσι ψάχνοντας έπεσα στη Ribble Cycles που χτίζεις On-line το ποδήλατο σου διαλέγοντας σκελετό και προσθέτωντας αντίστοιχες επιλογές τροχών/σειράς μετάδοσης.


Το βασικό τους Triathlon/Time Trial μοντέλο, to Ribble TT,  με αλουμινένιο σκελετό έχει :

Σειρά μετάδοσης
Και επιτέλους -για μένα τουλάχιστον- θα μπορώ να αλλάζω ταχύτητες από τις αερόμπαρες χωρίς να σηκώνομαι η να αλλάζω τη στήριξη μου κάθε λίγο.

Το ποδήλατο ΦΑΙΝΕΤΑΙ πολύ ενδιαφέρον ως μια ENTRY αξιοπρεπή σύνθεση και το σκέφτομαι φυσικά και για προσωπική αγορά σε λίγο καιρό. Με τη σειρά Shimano 105 φαίνεται πως θα αντέξει ΠΟΛΥ χρήση. Το Ribble TT  καθώς και λεπτομέρεις για πιο αναλυτικό custom χτίσιμο του ποδηλάτου μπορεί να το δει κάποιος στη σελίδα Ribble Cycles----------------------------Ψάχνεις κάτι σε Full Carbon Aero ?

Τότε ίσως το επόμενο λίγο πιο ακριβό τους μοντέλο, το Ribble Aero TT Matt Black είναι αυτό  που ψάχνεις! Και φυσικά χαζεύοντας τα μοντέλα βρήκα και το  Ribble ReacTT  τελευταίο μοντέλο 2016, σε μέγεθος 54cm με Ultegra σειρά και τιμή λίγο πάνω από 1000ευρώ....


Ribble CyclesRibble Cycles

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

GamesCom.gr
Τα οικονομικότερα Polar, Garmin fitness trackers & Suunto που μπορείτε να βρείτε στην Ελληνική αγορά από το Ελληνικό Gamescom