Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Εγγραφή στο 2nd Trimore Syros Triathlon και κλείσιμο δωματίου στην Ερμούπολη Σύρου




Όταν όλα ήταν υπέροχα γιατί να μην επαναλάβει κανείς ένα ωραίο αγώνα;

'Ετσι λοιπόν γράφτηκα στο 2nd Trimore Syros Triathlon, έκανα ένα ιατρικό τσεκ-απ και έκλεισα δωμάτιο!












Καρδιολογικός έλεγχος - ιατρική βεβαίωση άθλησης



Και πριν πάει κανείς σε ...αγώνες δε πρέπει να κάνει ένα προληπτικό τσεκ-απ? Το βρίσκω πολύ καλό το ότι απαιτεί η διοργάνωση προκαταβολικά τα ιατρικά έγγραφα για να γραφτείς στον αγώνα. Και εξασφαλίζει και αυτούς αλλά και εσένα καθώς μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων και να προλάβεις καταστάσεις άσχημες για την υγεία σου.

Οπότε ξεκίνησα με το πλήρες καρδιολογικό έλεγχο στη Βιοατρική με παραπεμπτικό της Racefinder.gr, Έπειτα ανέβασα την ιατρική βεβαίωση άθλησης στο Racefinder και προχώρησα στην εγγραφή του αγώνα!

Προφανώς θα μπορούσα να πάω σε ένα οποιοδήποτε γιατρό αλλά ήταν συμφέρουσα επιλογή καθώς με 21.5ευρώ έκανα ηλεκτροκαρδιογράφημα, εξέταση από καρδιολόγο και πήρα μια Ιατρική Βεβαίωση συμμετοχής σε αγώνες που φυσικά χρησιμοποίησα στο κολυμβητήριο αλλά θα έχω μαζί μου και στους υπόλοιπους αγώνες της χρονιάς.


Εγγραφή στον αγώνα τριάθλου Trimore Syros Triathlon



Η εγγραφή στο Syros Triathlon προχώρησε με τη συμπλήρωση μιας φόρμας από το site εγγραφών, μου ήρθε ειδοποίηση με email για τις επιλογές πληρωμής του κόστους συμμετοχής  και επέλεξα να πληρώσω με PayPal.

Λίγο αργότερα ήρθε επιβεβαίωση ! Έχω τον αριθμό 310 για τον Half-Olympic Triathlon


Κλείσιμο δωματίου στην Ερμούπολη Σύρου

Τελευταίο κομμάτι ήταν να κλείσω δωμάτιο μέσω του Booking. 

Με λίγο ψάξιμο βρήκα κάτι πολύ κοντά στην αφετηρία του αγώνα, στην Ερμούπολη και δεν απαιτεί μετακίνηση με αμάξι από άλλα μέρη του νησιού!






Previous
Next Post »