Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Εγγραφή στο AlmiraMAN - Κλείσιμο δωματίου σε ξενοδοχείο







Όταν όλα πάνε "κάπως", χτυπάει καμπανάκι η έλλειψη κινήτρου, έχεις αρχίσει να βαριέσαι λίγο και ίσως μπαίνεις σε δεύτερες σκέψεις MIA είναι η καλύτερη τακτική για να μπεις πάλι σε τροχιά...

Να κλείσεις θέση στον αγαπημένο σου αγώνα  και φυσικά να κλείσεις και δωμάτιο για τη διαμονή σου!









Η δυσκολία του αγώνα από μόνη της σε ξαναενεργοποιεί. Η αρχική σκέψη συμμετοχής  που είχε μετατραπεί για καιρό σε στόχο, φαίνεται έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αλλάξει μορφή και να γίνει ένα ραντεβού.


Εγγραφή στο AlmiraMAN


Οπότε μπήκα στο www.almiraman.gr και ολοκλήρωσα την εγγραφή μου, έκανα τη κατάθεση στο λογαριασμό τραπέζης και σύντομα έλαβα επιβεβαίωση με email ότι είναι όλα εντάξει!

Επόμενο βήμα η εύρεση δωματίου !


Αυτό είναι το πιο εύκολο κομμάτι τώρα πια με τις υπηρεσίες online booking. Ούτε να ψάξεις σε τηλεφωνικούς καταλόγους, ούτε καν στο Google search και φυσικά δε καλείς ούτε ένα τηλέφωνο χάνοντας χρόνο ψάχνοντας για δωμάτια ή έπειτα με τις τραπεζικές καταθέσεις τμήματος της κράτησης του δωματίου όπως γινόταν παραδοσιακά. Η λύση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια είναι το online booking και μια από τις καλύτερες υπηρεσίες γιαυτό το σκοπό είναι το Booking.com

Έτσι μπαίνοντας στο site του Booking ή ψάχνοντας από τη παρακάτω φόρμα μπορείς να βρεις τιμές αλλά να δεις και αξιολογήσεις των χρηστών για την εμπειρία διαμονής τους. (Προσοχή : όσα περισσότερα ratings υπάρχουν τόσο πιο αξιόπιστη θεωρώ είναι η βαθμολογία ενός ξενοδοχείου/καταλύματος)






Έτσι λοιπόν προχώρησα τη διαδικασία και με χρήση χρεωστικής κάρτας έκανα κράτηση του δωματίου μου για τον αγώνα του AlmiraMAN.
Βρήκα ένα δίκλινο οικονομικό δωμάτιο στο ξενοδοχείο Lilalo με 46 ευρώ για 2 βράδια. Όχι άσχημα καθώς είναι χαμηλή τουριστική περίοδος και όλα είναι πιο οικονομικά!

ΓΙΟΥΠΙ !!!



 booking link


Το μόνο που απομένει είναι το να κλείσω και το εισητήριο του ΚΤΕΛ σε λίγες εβδομάδες :-)



Εγγραφή στον Αγώνα   CHECK
Κλείσιμο δωματίου         CHECK
ΚΤΕΛ                               ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ
Προπονήσεις                    Σε εξέλιξη!!!



9 ακόμη εβδομάδες απομένουν...










Previous
Next Post »