Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

World Party Traveller - Ταξιδεύοντας στον κόσμο - Αποκτώντας εμπειρίες


Μια από τις πιο ωραίες επενδύσεις που μπορεί να κάνει κανείς είναι να αποκτήσει εμπειρίες σε μέρη μακρινά, σε άγνωστους πολιτισμούς αλλά και να φτιάξει ζεστές και δυνατές αναμνήσεις.

Και ποιος δεν έχει στο δικό του "Bucket List" το να ταξιδέψει;;;






Κάτι τέτοιο κάναν στο World Party Traveller Show. Ταξιδέψαν και επισκευτήκαν μέρη μοναδικά στον κόσμο χωρίς όμως να επικεντρωθούν στα απόλυτα τουριστικά μέρη του μαζικού τουρισμού. Γύρισαν και εξερεύνησαν τα μέρη, ζήσαν για λίγο όπως οι αυτόχθονες κατοίκοι και αποκτήσαν αυθεντικές εμπειρίες. Δίπλα σε καθημερινούς ανθρώπους της κάθε χώρας.


Τον ερχόμενο μήνα το World Party Traveller έχει ετοιμάσει τρεις εκδρομές και νομίζω ζηλεύω περισσότερο το ταξίδι στη παγωμένη Ισλανδία...

Κάποια στιγμή ΘΕΛΩ να δω το Βόρειο Σέλας, που θα μου πάει!!!



Ισλανδία



Διάρκεια: 6 ημέρες

Κατάλληλο για World Party Travellers και εξερευνητές του διαφορετικού.  Ταξίδι σε ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία του πλανήτη, την Ισλανδία. Ένα ταξίδι γεμάτο δράση, γραφικά τοπία που όμοιά τους δεν έχετε ξανασυναντήσει, αλλά φυσικά και η καλύτερη παρέα που κουβαλάει όλη την απαραίτητη τρέλα για να μείνει ένα ταξίδι αξέχαστο!


Εξερεύνηση μέσα σε παγετώνες και καταρράκτες, για καυτές βουτιές σε φυσικές πισίνες και περιηγήσεις σε ηφαίστεια! Ιδιαίτερες εικόνες και αντιφατικές εμπειρίες… Η άγρια ομορφιά της Ισλανδίας θα σας αφήσει άφωνους… Φαράγγια, σπηλιές και καταρράκτες στολίζουν το τοπίο και το μυαλό με ηρεμία! Μπορεί να κάνει λίγο κρύο  αλλά τι νόημα θα είχε αν ήταν όλα εύκολα!!





Dubrovnik, Croatia


Διάρκεια ταξιδιού – 5 ημέρες

Για Fans του Game of Thrones ένα μαγευτικό ταξίδι στην Κροατία για την εξερεύνηση του Dubrovnik με την ομάδα του World Party. Περιπετειώδεις δραστηριότητες, επιβλητικά τοπία, ντόπιοι φίλοι, πολλά χαμόγελα, αλλά και η τρέλα της ομάδας συνθέτει μια εμπειρία που μένει αξέχαστη!


Το Dubrovnik είναι ιδανικό για όσους ψάχνουν ένα συνδυασμό περιπέτειας, δράσης, κεφιού και πραγματικής επαφής με τους ντόπιους και τις συνήθειές τους! Σε αυτό το ταξίδι λοιπόν, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν ένα διαφορετικό Dubrovnik, από κάθε δυνατή οπτική γωνία: Από το βουνό σαρώνοντας τα πάντα πάνω σε buggies, μέσα στα γραφικότατα σοκάκια της παλιάς πόλης που προσπερνούν χωρίς καν να δουν οι τουρίστες, σαλπάροντας γύρω απ’ το λιμάνι με ιστιοφόρο, φτάνοντας στα όρια τους δοκιμάζοντας το rafting!
Και φυσικά, last but not least, παίρνοντας μέρος στην έντονη νυχτερινή ζωή του Dubrovnik, στην οποία συμμετέχουν άτομα απ’ όλον τον κόσμο, δίνοντας στην πόλη έναν έντονο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα!






Hong Kong - Taiwan

Διάρκεια: 8 ημέρες
Taiwan

Ταξίδι σε έναν εντελώς διαφορετικό πολιτισμό. Ταιβάν. Ένα μοναδικό ταξίδι. Παγόδες, πολεμικές τέχνες, κινέζικη κουζίνα, πανέμορφη φύση και αρχαία κινέζικα αριστουργήματα, είναι μόνο λίγα από όσα μπορεί να θαυμάσει κανείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αυτού.

Δυο προορισμοί σε ένα μοναδικό ταξίδι… Hong Kong, η Νέα Υόρκη της Ασίας με τους επιβλητικούς ουρανοξύστες και Taiwan, το όμορφο νησί των πολύχρομων αγορών και της έντονης νυχτερινής ζωής!






Πληροφορίες και περισσότερα ταξίδια σε όλο τον κόσμο από την ομάδα του World Party Traveller μπορεί κανείς να βρει στο σύνδεσμο ΕΔΩ


Previous
Next Post »

2 σχόλια

Click here for σχόλια
Erisadesu
admin
26 Μαρτίου 2017 στις 11:34 μ.μ. ×

μη ρεαλιστικές οι τιμές..τώρα πως κατάφεραν και συνδυάζουν Honk kong με taiwan αντί για μακάο δεν ξέρω, θα κοιτάξω το πρόγραμμα τους αύριο που θα πάω στη δουλειά.

Reply
avatar
27 Μαρτίου 2017 στις 8:17 π.μ. ×

Καλημέρα! Δεν έχεις άδικο! Ειδικά αυτό της Ασίας..!! Αγοράζεις αμάξι!

Reply
avatar